رضا 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من ميخواهم آدرس سايت جوملاي خود را تغيير دهم و از يك دامين به دامين ديگر تغيير آدرس دهم توجه كنيد آدرس قبلي را ميخواهم به كلي به سيستم ديگري واگذار كنم و امكان اتصال وجود ندارد ! لطفا راهنمايي كنيد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز این مشکل رو به ادمین خاستتون گزارش بدید راحت براتون انجامش میدن. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من خودم مي تونم دومين رو تغيير بدم ولي كوكي هاي و تنظيمات اون در جوملا رو نه . لطفا تنظيمات رو اگر كسي ميدونه به من بگه .:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام با تغییر دامنه اصلی محتوای سایت شما با دامنه جدید فراخوانی می شود و تنظیم خاصی ندارد فقط باید صبر کنید گوگل مجدد لینکهاتون رو با دامنه جدید ایندکس کنه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلامبا تغییر دامنه اصلی محتوای سایت شما با دامنه جدید فراخوانی می شود و تنظیم خاصی ندارد فقط باید صبر کنید گوگل مجدد لینکهاتون رو با دامنه جدید ایندکس کنه... موفق باشید درود آقاي فرحزاديان يعني تنظيمات خاصي ندارد مثل همين سيستم ماي بي بي يا ورد پرس به همين راحتي فقط بايد دومين را تغيير داد؟ باتشكر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر