سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 وقتی توی سایتی جستجو میکنم دوست دارم که کلماتی رو که توی باکس جستجو نوشتم و میخواستم توی سایت پیداشون کنم رو توی متن سایت برام روشن کنه تا بتونم سریعتر با چشم پیداشون کنم و به اشتباه متنی رو که ربط چندانی به نظرم نداره باز نکنم! گاهی توی یک سایت در مورد یک میگردین ولی تمام صفحاتی رو هم که کلمه مرد نظرتون با ترکیب متفاوت توی متنش اومده رو هم براتون ایندکس میکنه! اگر کلمات جستجو شده شما توی متون یافته شده روشن و رنگی و اصطلاحاً high light شده باشند، با یک نگاه ساده میتونید از اون صفحات بی ربط بگذرید و تنها صفحاتی رو باز کنید که مد نظرتونه! High Light کردن متون جستجو شده: توی CSS اصلی شمایل (یا template) سایتتون کد زیر رو کپی کنید: highlight { background:none repeat scroll 0 0 yellow; padding:1px 1px 3px; font-weight:bold; } حالا متنهایی که جستجو میکنید با پس زمینهی رنگی شده زرد و با قلم تپل نشون داده میشن! (البته برای متون فارسی و اینکه از هرطرف یک مقدار بیشتر رنگیش کنه قسمت padding رو به این صورت نوشتم!) نويسنده : سامان آخته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر