fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان براي يك سايت ورزشي مي خواهم كاري را انجام بدهم ! اين سايت 280 تا سالن ورزشي را معرفي مي كند ( البته يكي از قسمت هايش است) حالا من مي خواهم اين سالن ها را به حوه زيبائي نمايش دهم ، براي هر سالن بتوانم گالري عكس بگذارم، توضيحات و بيوگرافي سالن و مديرانش را قرار بدهم نقشه گوگل را برايش قرار دهم ، يعني بتوانم از طريق نقشه گوگل دقيقا مكان سالن را قرار دهم ! از طرفي هم مي خواهم يك سرچ قرار دهم كه بر فرض كاربر وقتي كلمه " كاراته " را سرچ كرد ، هر چي سالن كه رشته كاراته هم در ان فعاليت مي كند نمايش دهد ، قبلا چنين چيزي ديده بودم ، ولي هر چي گشتم و فكر كردم يادم نمي آيد بايد چه كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 91 از دوستان عزيز كسي نظري نداشت يكي به من گفت مي توني از K2 استفاده كنم يكي هم گفت از سيستم هاي دايركتوري استفاده كنم ! نظر شما چيست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان كسي راه حلي براي اين مسئله ندارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مرداد 91 میتونی از کامپوننت mtree استفاده کنی. همه این کارهارو می کنه. جوملا جهانی از این افزونه استفاده میکنه. متاسفانه این افزونه تجاری هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 91 سلام اين افزونه تجاري را دارم فارسي هم است ولي مشكل اينجاست كه نتوستم قالب خوب برايش پيدا كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر