specialagent 0 ارسال شده در تیر 91 سلام خدمت اساتید محترم سایت من در جوملا تازه کارم و اخیرا یک سایت جونلایی راه اندازی کردم برای مدیریت مطالب از k2 استفاده می کنم. سوال اساسی من اینه که اگر یک وقتی خواستم به یک نسخه بااتر جوملا مهاجرت کنم آیا برای انتقال مطالب به نسخه بالاتر مشکلی با وجود k2 خواهم داشت یا خیر ؟ خیلی ممنون میشم لطف کنید راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم بسیار سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iraj42 0 ارسال شده در تیر 91 سلام خدمت اساتید محترم سایت من در جوملا تازه کارم و اخیرا یک سایت جونلایی راه اندازی کردم برای مدیریت مطالب از k2 استفاده می کنم. سوال اساسی من اینه که اگر یک وقتی خواستم به یک نسخه بااتر جوملا مهاجرت کنم آیا برای انتقال مطالب به نسخه بالاتر مشکلی با وجود k2 خواهم داشت یا خیر ؟ خیلی ممنون میشم لطف کنید راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم بسیار سپاسگذارم سلام در زمان ارتقاء حتما باید از k2 مخصوص آن نسخه استفاده کنی وگرنه دچار مشکل خواهی شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام شما فقط کافیه خود هسته جوملا را ارتقا بدید یعنی مطالب و کاربران باقی موارد مثل افزونه ها و قالبها رو بعدا" هم میتونید با نصب نسخه سازگار و انتقال جداول از دیتابیس قبلی به جدید این کار رو انجام بدید در تنظیمات جی آپگرید انتقال افزونه ها و قالب ها را غیرفعال کنید قبل از مهاجرت بک اپ از فایلها و دیتابیس فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
specialagent 0 ارسال شده در تیر 91 بابت جواب ها بسیار سپاسگذارم اساتید محترم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر