pakbaz 1 ارسال شده در آبان 89 سلام دوستان. لطفا اگه کسی آشنا هست بهم بگه که چجوری می تونم با جوملا بازی تحت وب راه اندازی کنم؟ ممنون دوستان. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 اگر میخوای بصورت حرفه ای یه سایت بازی راه بندازی بهتره از اسکریپت های بازی انلاین استفاده کنی اما اگه میخوای این امکان رو هم تو ی جوملا داشته باشی در کنار بقیه خدماتی که به کاربرانت میدی میتونی از کامپونت هایی که تو یانجمن معرفی شده استفاده کنی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز میشه یه کم توضیح بدین. فقط از بازی های موجود روی کامپوننت میشه بازی کرد یا میشه خودم هم بازی بهش اضاف کنم. اگه آره چجوری؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 اسکریپت های بازی های آنلاین یک سایت مجزا هستند و ربطی به کامپوننت ندارد. به خاطر ماهیت کاری قطعا هم امکان اشتراک بازی از از سایت های مرجع را هم باید داشته باشند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر