farid65 0 ارسال شده در تیر 91 من چند روز پيش يه پلاگين نصب كردم و يه مشكل بزرگ برام بوجد آورد ...تو مديريت جوملا نمي تونستم برم ...خلاصه رفتم از جداول php admin يه سري پلاگين ها رو Off يا on كردم كه يه جورايي مشكل حل شد اما مشكل بزرگي كه برام الان بوجود آمده اينه كه : توي اديتور اصلي جوملا tinymce وقتي مثلان روي html دستي كليك مي كنم فقط يه صفحه خالي مي ياد و نمي ره توش ......(خودم فكر مي كنم java اسكريپتش ناقص بار گزاري مي شه نمي دونم چه جوري درستش كنم ) حالا چه جوري بايد حلش كنم.......چه جوري بايد اين اديتور رو اصلاح كرد ..يا دوباره نصبش كرد ...از اديتور ديگه هم نمي خوام استفاده كنم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید یک پلاگین نصب کرده بودید و باعث مشکل شد . شما باید فقط همون پلاگین رو غیر فعال میکردید حالا پلاگین هایی که اشتباها غیر فعال کردید رو مجدد فعال کنید (وضعیت پلاگین های ادیتور رو هم بررسی کنید...) کش جوملا رو هم خالی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر