m0stafa 2 ارسال شده در تیر 91 تاریخ در کامپوننت rsticket جوملا 2.5 به این شکل نمایش داده میشه : نوشته شده توسط ali در تاریخ l, d F Y H:i در بخش پشتیبانی هم به همین شکل می باشد . لطفا راهنمایی کنید که به شکل حل می شود . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام روی هاست هستید یا روی لوکال؟ از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در تیر 91 در روی هاست لینوکس جوملا 2.5.6 از joomlafarsi.com آدرس سایت pajohesh.ir rsticket ورژن 2.0.0 تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام پست شماره 6 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-14941-post-78174.html#pid78174 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در تیر 91 ولی مشکل من باز با این افزونه حل نشده !!!! مشکل تاپیک معرفی شده اینه که، در افزونه های مثل k2 و zoo تاریخ اشتباه نمایش داده میشه . ولی مشکل من اینه که اصلا نمایش داده نمیشه ، وهمیشه یک تاریخ ثابت و تکراری برای همه پست ها نمایش داده میشه. انگار اصلا تاریخ رو نمیخونه و فقط فرمت آن را نمایش میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atefekhanoom 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]منم دقیقا همین مشکل رو دارم..کسی میتونه کمک کنه؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام از دوستان کسی هستند که با جوملا 2.5.6 جومینا هم که افزونه روش نصب باشه همین مشکل را داشته باشند؟ جناب صفرعلی عزیز اون پست را نشان دادند که شاید شاید اشکال از cms جوملایی باشه که شما دارید. با جومینا هم یه تستی کنید ببنید بازم مشکل هست یا خیر بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در اسفند 91 جوملای من نسخه جومینا هست فکر میکنم این اشکال عمدی باشه که توی افزونه بوجود اومده چون توی فروم سایتش هم گشتم اشاره ای نشد کمک لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر