arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 سلام وقت بخیر چطور می تونم بین سطر کد خبر و تاریخ انتشار و اولین سطر شروع مطلب یه فاصله ایجاد کنم؟ چه کدی رو باید در tmplate.css و یا joomla قرار بدم؟ اساتید و دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند با سپاس www.lianmehr.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در تیر 91 سلام! دوست عزیز شما برو توی فایل joomla.css در خط 125 این کد قرار داره! p { line-height: 20px; } شما به کد بالا این رو اضافه کن margin-top: 10px; موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 با سپاس از توجه شما کد رو به فایل اضافه کردم اما تاثیری در بالای صفحه داخلی ایجاد نشد ... در ضمن بنده در سطر اول برای نمایش زمان انتشار و کد مطلب از افزونه زیر استفاده می کنم : http://www.joomina.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/content-details.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 با سلام شما راه حل بنذه رو هم امتحان کنید فایل template.css رو باز کنید خط 495 دارای کد زیر هست #nocontentmain { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #E1E1E1; margin-bottom: 5px; کد زیر رو به این کد اضافه کنید margin-top:10px; موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز شما کد زیر رو تو فایل joomla.css قرار بدید مشکلتون حل میشه .contentpaneopen div{margin-top:20px;} موفق و پیروز باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز شما کد زیر رو تو فایل joomla.css قرار بدید مشکلتون حل میشه .contentpaneopen div{margin-top:20px;} موفق و پیروز باشید:002: با سپاس از توجه شما با قرار دادن این کد در فایل جوملا بین کادر تیتر بالا و اولین سطر فاصله ایجاد می شه ... بنده می خوام که بین اولین سطر که تاریخ و کد هست با اولین سطر مطلب فاصله ایجاد بشه ... فکر می کنم باید در فایل های پلاگین نمایش کد مطلب کدی اضافه کنیم که پس از نمایش اطلاعات یه خط فاصله هم ایجاد کنه ... با سلام شما راه حل بنذه رو هم امتحان کنید فایل template.css رو باز کنید خط 495 دارای کد زیر هست #nocontentmain { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #E1E1E1; margin-bottom: 5px; کد زیر رو به این کد اضافه کنید margin-top:10px; موفق باشید یا حق با سپاس از توجه شما با قرار دادن این کد فاصله بین ابتدای صفحه سفید و کادر تیتر ایجاد می شه نه بین سطر تاریخ و سطر مطلب ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز شما تو همون فایل joomla.css کد های زیر رو اضافه کن هم تاریخ انتشار از عنوان مطلب فاصله میگیره هم سطر اول خبر از تاریخ انتشار .contentpaneopen div{margin-top:20px;} .contentpaneopen p{margin-top:20px;} موفق و پیروز باشی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 این فایل افزونه درج کد مطلب و زمان انتشار است : http://www.8pic.ir/images/obji2aaklp82hwo94lt.rar نمی شه به این فایل کدی اضافه کرد که بعد از نمایش خروجی کد و زمان یه خط آزاد به عنوان فاصله رها کنه تا این سطر با سطر اول مطلب فاصله بگیره خودم چند مورد رو تست کردم اما جواب نداد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز شما تو همون فایل joomla.css کد های زیر رو اضافه کن هم تاریخ انتشار از عنوان مطلب فاصله میگیره هم سطر اول خبر از تاریخ انتشار .contentpaneopen div{margin-top:20px;} .contentpaneopen p{margin-top:20px;} موفق و پیروز باشی:002: این کد هم نتیجه مطلوب رو به همراه نداشت ... بین همه ی سطرها از بالا تا پایین فاصله ایجاد شد ! لطفا یکی از دوستان کمک کنه تا به فایل افزونه مشخصات مطلب یه خط فاصله اضافه کنیم ... فکر کنم توی فایل های قالب روی همه ی سطرها تاثیر بذاره ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انتهای فایل joomla.css کد زیر را اضافه کنید . مقدار را به دلخواه خودتون میتونید تغییر بدید div.tce_plg_div { margin-bottom: 15px; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر