j1752 4 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان من به ياد دارم جوملا 1.5 افزونه اى داشت كه ميشد باهاش يه مطلب را در چند مجموعه قرار داد ايا اين افزونه براى 2.5 هم موجود هست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در مهر 91 بنده هم این سوال را دارم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما Multicategories نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
puls_12007 1 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز من قبلا این افزونه رو نصب کردم متاسفانه برا اینکه مطالب تو چند مجموعه نمایش پیدا کنن باید نوع منو رو از خود منوهای جدیدی که افزونه استفاده می کنه قرار بدی و اینجوری یعنی در واقع مطلب تو چند مجموعه نیست چون مثلا شما اگر تو ماژول آخرین مطالب مثلا فقط فناوری رو انتخاب کنین (و یه مطلب داشته باشین که هم تو مجموعه جهان و هم با استفاده از اون افزونه گذاشتید تو فناوری ) اون مطلب رو نشون نمی ده یعنی اصلا این مطلب تو فناوری نیست ممنون می شم اگه فزونه دقیق تری رو سراغ دارین معرفی کنین یا اگه برای این افزونه راه کاری باشه که این مشکل حل بشه 1 واکنش ها : weblover نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر