fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان خواستم بدانم تقویم افزونه لیگ قهرمانان - joomsport فارسی برای جوملا 1.5 و جوملا 2.5 که معرفی شده آیا فارسی است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 91 سلام بله قربان به خوبی هم فارسی شده. البته همه ی افزونه های معرفی شده در سایت جومینا ترجمه ی فارسی هستند. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 91 ممنون ولي من هر كاري مي كنم تقويمش فارسي نيست ؟ يعني فارسي نمي شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 91 سلام من تو لوكال تست زدم 1 - تقويمش فارسي نيست 2- جدول را نشان نمي دهد 3- خوب فارسي نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در تیر 91 1 - تقويمش فارسي نيست تبدیل تقویم امری جداگانه از ترجمه است. می توانید با آقای ستار رضایی تماس بگیرید. 2- جدول را نشان نمي دهد به ترجمه ربطی ندارد. به احتمال زیاد مشل از قالب شماست و اگر خیر اشکال از افزونه ی اصلی است. 3- خوب فارسي نشده موارد را گزارش کنید تا بررسی و برطرف شود. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amj 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام من تو لوكال تست زدم 1 - تقويمش فارسي نيست 2- جدول را نشان نمي دهد 3- خوب فارسي نشده joomsport با تقویم فارسی خواستین پیام خصوصی بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر