misagh2 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام می خواهم تیتر مطالب رنگش عوض کنم و زمانی هم که تیتر به صورت لینک دار هست رنگ وقتی که موس روی آن قرار می گیرد را تغییر دهم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 با سلام لطفا دمو آنلاین بدید تال بشه کدها رو بررسی کرد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در تیر 91 دموی آنلاین http://bazbarannews.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 برای تغیر رنگ تیتر مسیر زیر رو دنبال کنید به پوشه css رفته و فایل joomla.css رو باز کنید در خط 208 مقدار متغیر color رو به دلخواه تغیر بدید موفق باشید این کدهای اون قسمت .componentheading, h2.contentheading, h1 .contentheading, td .contentheading, .contentheading, .titr { background-image: url("../images/headbullet.png"); background-position: right top; background-repeat: no-repeat; color: #0033CC; font-family: arial; font-size: 16px; font-weight: bold; padding-right: 25px; } شما قسمت رنگ رو تغیر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh2 0 ارسال شده در تیر 91 زمانی که من تیتر مطالب به صورت لینک در می آورم یعنی در قسمت پارامترها عنوان بصورت لینک را بله می کنم رنگ تیترها به رنگ سفید و وقتی روی آن می روم به رنگ زرد در می آید این دو رنگ چگونه می تونم تغییر بدم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر