مـرادی 155 ارسال شده در تیر 91 سلام به تمام کاربران انجمن جومینا قالب مذهبی امام هادی (ع) را تقدیم حضورتان میکنم این قالب به ساحت مقدس امام دهم شیعیان امام علی النقی و کاربران عزیز انجمن جومینا تقدیم می شود. ویژگی های قالب : مناسب برای انواع وب سایت مذهبی، وب سایت قرآنی، وب سایت مداحی، وب سایت مساجد و هیئت ها و... طراحی شده برای جوملا 2.5.6 فارسی کدنویسی با تکنولوژی دایو و 100 درصد تیبللس دارای منوی آبشاری زیبا دارای اسلایدشوی زیبا همراه با افکت های مناسب دارای تب سازی کاربری و یکپارچه سازی شده با قالب و رنگ بندی قالب رنگ بندی مناسب و مذهبی برای سایت های مذهبی قالب دارای حجم بسیار مناسب و دارای سرعت لود بسیار مناسب طراحی قالب با در نظر گرفتن بحث سئو، سئوی مناسب در کدنویسی قالب و ایندکس شدن سایت در گوگل قابلیت مخفی سازی موقعیت های قالب در صورت عدم فعال بودن موقعیت ها دارای موقعیت های مناسب دارای موقعیت های : search,topnav,right,slideshow,tabs,breadcrumb,user1,user2,user3,user4,footer سازگاری با تمام مرورگرهای مدرن و مذیت بسیار مناسب قالب،سازگاری با مرورگرهای IE7, IE6 بسته دانلود قالب همراه با بسته نصبی و فایل قالب برای جوملا 2.5 می باشد. طراحی و کدنویسی و ارائه رایگان توسط سایت تک وب دیزاین اسکرین شات قالب : [align=center] [/align] لینک دانلود قالب : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13425403451.zip لینک دانلود قالب و بسته نصبی (quickstart) قالب : http://takwd.ir/takwebdesign-templates/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%B9-TAK-EmamHadi-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2.5-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%DA%A9-%D9%88%D8%A8-%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86.html دوستان متاسفانه به دلیل حجم بالای قالب نتوانستم قالب را در آپلود سنتر جومینا آپلود کنم... سایت سازنده : تک وب دیزاین امیدوار هستم مورد استفاده دوستان قرار بگیرد. در پناه حق... 1 واکنش ها : 12farhad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در مهر 91 با سلام : آقای مرادی ممنون از قالب زیبایی که طراحی کردید. من این قالب رو به صورت تنها استفاده میکنم بدون بسته نصبی. البته تازه نصب کردم و در حال طراحی سایت برای هیئت میباشم (در حال حاظر چهره جالب ندارد) و در طول طراحی به مشکلاتی برخورد کرده ام 1.دو موقعیت جدید ساخته ام ولی در دموی موقعیت قالب که نگاه کنیم میبینیم که موقعیت 5 و 6 که من ساخته ام نظم موقعیت 3و4 خود قالب رو نداره توی انجمن هم یه پست به همین نام دارم ولی به نتیجه نرسیدم.در این پست هم تمامی فایل ها و اطلاعات لازم رو قرار دادم. 2.این قالب در مرور گر ie موقعیت ها رو گرد نمایش نمیده که میخواستم در این مورد هم راهنمایی کنید. 3.چون از قالب تنها استفاده کرده ام منو آبشاری رو ندارم.برای این منو آیا میشود ماژول رو از بسته نصبی استخراج کرد؟ در پایین دموی معمولی و قالب های سایت و همچنین فایلهای index و template رو قرار میدم ممنون میشم اگر برسی و راهنمایی کنید. در ضمن سایت فعلی در حال تکمیل شدن است. با تشکر.[/size] دموی سایت دموی موقعیت ها لینک دانلود فایلهای index.php و template.css قالب امام هادی(ع) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 91 سلام خواهش میکنم ، نظر لطف شماست... دوست عزیز برای استفاده راحتر ، شما باید از بسته نصبی قالب استفاده کنید. چون تنظیمات قالب کمی سختر میشود در مورد گرد کردن، متاسفانه IE از کدهای سی اس اس 3 پشتیبانی نمیکند به همین دلیل در IE نمیتوان این گوشه های گرد را نمایش داد... منوی آبشاری هم روی قالب کدنویسی شده است و از ماژول خاصی استفاده نشده است بهتر هست از بسته نصبی استفاده کنید تا با این مشکلات مواجه نشوید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در مهر 91 با سلام: بسته نصبی رو دانلود کردم ولی هر کاری کردم توی هاستم آپلود نشد.همه مراحل آپلود طی میشه ولی وقتی به روت یا فولدری که میخواستیم آپلود کنیم بر میگردیم چیزی وجود ندارد و مثل اینکه آپلود نشده. فایلهای دیگری رو امتحان کردم آپلود شدن و هاست مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir-shakh 1 ارسال شده در آبان 91 قالب خوبیه اما یه ایراد داره و اونم اینکه وقتی یه دکمه صفحه اصلی تو منو بالا درست میکنی که لینک میکنه به این بخش http://localhost/tak/index.php دیگه اسلاید شو نمایش داده نمیشه ! و فقط اسلاید شو در این صفحه به نمایش در میاد http://localhost/tak/index.php/home که با کلیک روی صفحه اصلی از منوی اصلی قابل دسترسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 91 ماژول رو برای این منو فعال کنین آخر حرفتون رو نفهمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 سلام چطور میشه رنگ این قالب را تغییر داد ن.شته ها مشخص نیست دمو : http://zahrai.a-w.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahabclick 1 ارسال شده در آبان 91 تو فایل css قسمت body رنگ background ro تغییر دهید البته هدر بالا رو هم باید ادیت کنید ... بهتره از همون رنگی که طراح انتخاب کرده استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noor2360 1 ارسال شده در فروردین 92 دوستان چطور میشه عنوان سایت رو در بسته نصبی تغییر داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در فروردین 92 چندین بار تو انجمن سوالتون جواب داده شده لطفا جستجو بفرمایید برید تو منوی اصلی سایتتون منوی صفحه اصلی . از پارامترای نمایش صفحه در سمت چپ عنوان سایت رو تغییر بدین 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noor2360 1 ارسال شده در فروردین 92 دوست عزیز عنوان سایت رو تغییر دادم فقط توی قسمت مدیریت تغییر میکنه ولی تایتل سایت تغییر نمی کنه باز همان "قالب مذهبی امام هادی نوشته میشه" . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در فروردین 92 می تونید توی ایندکس قالب کد زیر رو بعد از هد صفحه وارد کنید <title>نام سایت </title> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
noor2360 1 ارسال شده در فروردین 92 دوست عزیز من بسته نصبی رو نصب کردم و توی قسمت ایندکس سایت هم تایتل رو اضافه کردم ولی درست نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود ایندکس سایت نه منظور ایندکس قالب بود در قسمت پیکربندی اصلی و فیلد نام سایت چه چیزی نوشته شده است؟ اگر همان است تغیرش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در فروردین 92 سلام وخسته نباشید درود لینک دانلود خطا میدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود از لینکی که از سایت تک وب دیزاین در پست اول گذاشته شده استفاده کنید 1 واکنش ها : dashtchy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در فروردین 92 برای جوملا 1.5.26نیز میشه اسفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 قالب با جوملا 2.5 بصورت بسته نصبی آماده شده توضیحاتش رو در پست اول بخونید لطفن ولی یه راه داره که شما برای جوملا 1.5 اماده اش کنید اونم اینه که قالب رو برای جوملا 1.5 با استفاده از آموزش هایی برای تبدیل قالب 1.5 به 2.5 است البته بصورت بر عکس باید عمل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در فروردین 92 آموزش تغییر قالب 2.5به 1.5یا برعکس را از کجامیتونم گیر بیاورم فایل آن را برام میگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام دوست عزیز بهتر است قبل از ایجاد پست و یا تاپیک جستجو کنید . در این مورد آموزش به وفور یافت میشه این یه مورد به نقل از سایت رسمی جوملا http://magazine.joomla.org/issues/Issue-May-2012/item/740-How-to-convert-Joomla-15-template-to-Joomla-25?tmpl=component&print=1 شما برعکس این آموزش را انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminmehr 6 ارسال شده در مرداد 92 سلام. من در مطالب سایتم گزینه ادامه مطلب رو فعال کردم قالب بهم ریخت یعنی منوی سمت راست میاد پایین بعد از اتمام مطالب قرار می گیره کسی می تونه راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام آیا مطالبتون رو از جایی Copy & Paste کردید مثل نرم افزار ورد و یا ... اگر بله ، در اینصورت میبایست مطلب را ابتدا در نوت پد کپی کنید و سپس به داخل ادیتور منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر