pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 سلام و خسته نباشید میخوام یه موقعیت جدید در قالب youfash ایجاد کنم برای جستجو اما هر چی تلاش کردم نتونستم. ایا کسی است که اینکار رو واسم انجام بده؟ هزینه هر چی بشه تقدیم می کنم. محل قرار گیری موقعیت در تصویر زیر مشخص کردم : :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 سلام ببنید تاپیک زیر به دردتون میخوره تو انجمن زیاد بحث شده ولی من اینو یادم بود : http://forums.parsjoom.ir/thread-1133.html توضیح مختصری میدم : فایل templateDetails را باز کن کد: new را در قسمت positions کپی کن سپس در صفحه index.php بین تگ body کد: را کپی کن تو گوگل سرچ هم کنی چیزی های بدرد بخوری پیدا می کنی. امیدوارم مشکلتون حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما، ببینید من موقعیت را ایجاد میکنم و تو سایت همنمایشمیده اما قرار میگیره پایین سایت و نمیدونم چطوریباید قرار بدمش اون قسمت بالا کنار منو . و کدهای فایل index.php قالب من فقط کد زیر است و واسه همین مشخص نیست کدوم قسمت باید قرار دبم : YJSG Framework version Stable 1.0.11 */ defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted index access' ); define( 'TEMPLATEPATH', dirname(__FILE__) ); require( TEMPLATEPATH.DS."yjsgcore/yjsg_core.php");/* YJSGFramework main functions*/ require(TEMPLATEPATH.DS."yjsgcore/".$yjsg_getmain.""); /* 2 default views | yjsg_main.php = desktop | yjsg_mobile.php = mobile devices */ ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 ایا کسی است که اینکار رو واسم انجام بده؟ هزینه هر چی بشه تقدیم می کنم. با سلام اگر قالبتون رایگانه ، لینک دانلودش رو قرار بدید تا به رایگان براتون انجام بدم اینطور که در تصویر دیدم ،میخواهید در سمت چپ منو موقعیت رو ایجاد کنید . درسته ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در تیر 91 سلام فايل yjsg_core.php و فايل yjsg_main.php در قالب را بررسي كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f.yousefi 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام قالب سایت :yougrids در کدام قسمت موقعیت ها را می تونم تغییر دهم؟ در کدام قمست میتونم یه فیلد به قسمت ثبت نام اضافه کنم؟ چگونه امتیاز دهی به گوگل را حذف کنم؟ تمامی موارد بالا مربوط به جوملا 2.5 است با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر