yazditabar 2 ارسال شده در تیر 91 سلام یه قالب رو دارم که یکی از دوستان زحمتش رو کشیده، منتها مشکلش اینه که چون عرضه قالب روو 1200پیکسل طراحی شده، قالب روی ریزولیشن های عادی "1024" مشکل داره و یک-چهارم قالب نمایش داده نمیشه! * سوالم اینه که برای رفع این مشکل باید چیکار کرد؟! یکی دیگه قالب دارم که عرض اون هم زیاده ولی این مشکل رو نداره و در ریزولیشن های پایین تر اسکرول میخوره، ولی گوشه ای از اوون مثل این قالبم حذف نمیشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز. بهتره اندازهها رو به صورت درصدی کنید. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid.bibak 3 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز یا برای صخفه ات اسکرول تعریف کن. یا عرض قالبت رو کم کن که البته تا دمو ندی نمیشه به صورت دقیق جواب داد لطفا یه دمو بگزارید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز یا برای صخفه ات اسکرول تعریف کن. یا عرض قالبت رو کم کن که البته تا دمو ندی نمیشه به صورت دقیق جواب داد لطفا یه دمو بگزارید یا حق سلام بله ممنون میشم عرض قالب رو بررسی کنین: aftabmusic.ir ممنون میشم بگین چطوری باید اسکرول افقی تعریف کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام همون ابتدای فایل template_css.css کد زیر قرار دارد .body { background-color: #A9A08E; direction: rtl; height: 100%; z-index: 1; } به کد بالا خط زیر را اضافه کنید overflow-x: scroll; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در تیر 91 خیلی ممنون! درست شد.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر