amirhessam 0 ارسال شده در تیر 91 سلام و خسته نباشید بنده نیاز به یک کامپوننت ایجاد سطح دسترسی دارم تا بتونم دسترسی برخی کاربران رو به بخش ها و مجموعه ها جهت ارسال مطلب محدود کنم! کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟! کامپوننت Admin-User-Access رو استفاده کردم،متاسفانه اصلا کار نمیکنه،یعنی بنده همه چیز رو تنظیم میکنم و کاربر رو اختصاص میدم و ... ولی هیچ اتفاقی نمی افته. اگر کسی لینک دانلود کامپوننت سطح دسترسی جومینا رو داره(چون در سایتش خرابه+اموزش) لطف کنه و قرار بده. اگر کسی برای مورد بالا پیشنهاد بهتری داره ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بررسی شد ، لینک مشکلی نداشت ! به هر حال مجدد براتون در آپلود سنتر جومینا آپلود کردم و از لینک زیر می تونید دریافت کنید: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13425123801.zip قبل از کار با این دست افزونه ها حتما یک بک آپ از جوملای خود بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر