ُShahyad 0 ارسال شده در آبان 89 سلام اگه لطف كنيد يك ماژول عكس لينك دانلودش رو بزاريد ممنون ميشم مثل اين سايت >>>> www.partgah.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش آمدید شما الحاق گالری رو نصب کردید؟ ابتدا باید کامپوننت گالری رو نصب کنید و بعد ماژولی که در واقع بصورت تصادفی تصاویر گالری شما رو نمایش می ده... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ُShahyad 0 ارسال شده در آبان 89 سلام دوسته ممنون ميشه راهنمايي كنيد من مبتذي هستم لينك كامپوننت و ماژولي كه بايد نصب كنم رو قرار بديد مرسي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 لطفا ابتدا جستجو کنید. (قبلا در انجمن معرفی شده) اگر اشتباه نکنم در جومینا هم چند نمونه موجود هست www.joomina.ir کامپوننت فوکا گالری هم خوبه جستجو کنید اگر به نتیجه نرسیدید لینک می دم خدمتتون پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ُShahyad 0 ارسال شده در آبان 89 ممنون دوسته عزيز دانلود كردن حالا چيكار كنم ؟ يه سوال ديگه هم داشتم من ميخوام مثل همين سايت كه زدم آدرسشو در پايين محصولاتمو چيدمان كنم در صفحه ي اصلي و اينكه اون گالري عكس بالا فقط يه عكس قرار بدم مثل سايت >>>> http://template15.joomlavision.com/jv_conto/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 برای نصب باید از طریق " مدیریت سایت / گسترش ها(بسته به نوع بسته ای که نصب کردید امکان داره کلمه ترجمه شده فرق کند) / نصب/حذف " اقدام کنید (در انجمن در این مورد و مشکلات احتمالی هنگام نصب افزونه ها بحث و راهکار ارائه شده که اگر جستجو کنید بهشون دسترسی خواهید داشت) در مورد محصولاتتون هم باید ابتدا یک افزونه فروشگاه ساز نصب کنید و توسط اون محصولاتتون رو ارائه کنید. سایتی که لینک دادید از فروشگاه ساز VirtueMart استفاده کرده که با جوملا ست می شه... (لطفا در مورد فروشگاه ساز اگر سوال یا مشکلی هست در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sg.ghadr 2 ارسال شده در تیر 92 برای نصب باید از طریق " مدیریت سایت / گسترش ها(بسته به نوع بسته ای که نصب کردید امکان داره کلمه ترجمه شده فرق کند) / نصب/حذف " اقدام کنید (در انجمن در این مورد و مشکلات احتمالی هنگام نصب افزونه ها بحث و راهکار ارائه شده که اگر جستجو کنید بهشون دسترسی خواهید داشت) در مورد محصولاتتون هم باید ابتدا یک افزونه فروشگاه ساز نصب کنید و توسط اون محصولاتتون رو ارائه کنید. سایتی که لینک دادید از فروشگاه ساز VirtueMart استفاده کرده که با جوملا ست می شه... (لطفا در مورد فروشگاه ساز اگر سوال یا مشکلی هست در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید) پیروز باشید سلام وقت بخير من يه گالري شبيه اين مي خواستم pakta.ir ميتونيد راهنمايي كنيد؟ تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر