fr_sdgh 0 ارسال شده در تیر 91 سلام، یه نفر رو یخوام برام psd به جوملا تبدیل کنه لطفا اول اینو به جوملا برای نمونه ببرید تا پروژه کامل / لطفا هزینه رو هم بفرمایید. Download psdfile psdhttp://www.uploadbaz.com/7pqf5nl5tiv1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blazhel 12 ارسال شده در تیر 91 سلام وقت بخیر من می تون مبرای شما انجام بدم اطلاعات تماس رو پیغام خوصصی کردم براتون دوست عزیز پیغام خصوصی شما بسته بود برای همین نتونستم اطلاعات تماس رو بفرستم اینجا قرار می دم امیدوارم مدیران حذف نکنن Blazhelll@yahoo.com 09354031983 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در تیر 91 لینکی که دادیی تنها منو هست نه کل قالب!! منظورتون از تبدیل این فایل چیه؟؟ :exclamation: بای به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزيز اين كه تنها يك منو است براي طراحي قالب تماس بگيريد با قيمت مناسب انجام بدم . نمونه كار پيغام خصوصي شد . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در تیر 91 نمیدونم چرا انجمن برای من ارسال ایمیل نمیکنه. میبخشید انجام این منو شرط شروع کار هست. اول دمو این منو رو برای نمایش قرار بدید تا شروع کار بحث هم درموردش نکنید چون دست بنده نیست. لطفا دمو منو رو آماده کنید هر چه زود تر ... خیلی عجله دارم میتونید بگید تا کی آماده میشه! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fr_sdgh 0 ارسال شده در تیر 91 کسی نیست!:exclamation: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام 1. دوست عزیز درسته که عجله دارید ولی این چه لحنیه آخه!!! : بحث هم درموردش نکنید چون دست بنده نیست. لطفا دمو منو رو آماده کنید هر چه زود تر ... 2. سفارش کارتون رو از طریق پیام خصوصی دنبال کنید موفق باشید تاپیک بسته شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر