vahid2star 2 ارسال شده در تیر 91 سلام من میخوام تو سایتم که زمینه ی آن خاکستری هستش بجاش یه عکس بزارم ولی نمیتونم هرکار میکنم نمیشه میتونید راهنمایی کنید؟:002: ادرس سایتم www.kalpoosh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 شما برو تو پوشه template و فایل template.css رو باز کن و به دنبال کد زیر بگردید background-color:کد رنگ و اون رو به شکل زیر تغییر بدید background-image:url(آدرس عکس) اگر هم خواستید فایل template بزارید تا براتون انجام بدم موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در تیر 91 سلام نتونستم اینم خوده قالب http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13423671051.zip ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 شما به مسیر زیر بروید Css------>template.css template.css رو باز کنید خط 22 رو نگاه کنید body#bd { background: url(../images/background.jpg) center top repeat-x #efefef; color: #7e7e7e; } فقط کافی رنگها رو حذف و آدرس عکس خودتون رو بزارید به شکل زیر فقط آدرس رو تغیر بدید body#bd { background: url(../images/background.jpg) center top repeat-x ; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در تیر 91 سلام ممنون این کارو کردم زمینه الان سفید شده ولی عکس رو نشون نمیده مشکل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 سلام ممنون این کارو کردم زمینه الان سفید شده ولی عکس رو نشون نمیده مشکل کجاست؟ body#bd { background: url(../images/background.jpg) center top repeat-x ; } آدرس عکس خودتون رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر