larsa.ir 1 ارسال شده در تیر 91 با سلام و خسته نباشید یا افزونه میخواستم معرفی کنید که شیک و پر امکانات برای نمایش نمونه محصولات با قابلیت درج موضوعات داشته باشه مرسی :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام درج موضوعات منظورتون چیه می تونید از کاتالوگ سازها استفاده کنید مثلا دی جی کاتالوگ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در تیر 91 مثلا میخوام نمونه سایت های طراحی شده رو بزارم و شیک باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 سلام یه کامپوننت جامع برای نمونه کارها در حال طراحی هست که تقریبا تمام شده و دارم بررسیش میکنم، فردا یا پس فردا در سایت منتشر خواهد شد کامپوننت به این صورت عمل خواهد کرد: در این لینک مشاهده کنید: http://parscms.com/Portal/content-management-system/cms/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3_4255.html البته در کامپوننتی که بنده مینویسم موضوعات به صورت یک فیلد در هر نمونه کار مشاهده خواهد شد 1 واکنش ها : mal2moh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 میتونید از k2 هم استفاده کنید مثل استفاده ای که بنده کردم: www.rtgroup.ir البته باید عرض کنم که نیاز به کمی سفارشی سازی داره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر