ayatinho 3 ارسال شده در تیر 91 با سلام اول تبریک بگم به مدیران جومینا برای قالب جدید که خیلی خیلی زیبا و عالی شده. تبریک دوم من بابت شکستن سنت استفاده از فونت tahoma و استفاده از فونت زیبای b mitra البته نه به طور کامل (در منوی اصلی و تیتر مطالب) . B MITRA و کلا سری فونت های B مخصوصا B KOODAK واقعا خوراک طراحی سایت هستند مخصوصا طراحی وبلاگ های حرفه ای که زیبایی و ایجاد جذابیت برای مخاطب نقش مهمی داره. البته B MITRA نقایصی هم داره مثل کمرنگ بودن نقطه ها ولی باز هم به امتحانش می ارزه البته نمیدونم میشه این مشکل رو با ویرایش فونت برطرف کرد یا نه ولی اگه بشه چی میشه ولی به امید روزی که فونت فیس تنها چاره ما نباشه و ما ایرانی ها محدود به استفاده از فونت های ARIAL و TAHOMA نباشیم.(جالبه که انگلیسی زبان ها حدود 10 فونت استاندارد برای طراحی دارند البته اگه گوگل فونت رو به حساب نیاریم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 درود بر شما سعی میکنیم در قالب های جومینا نکات جدید و متنوع در نظر بگیریم . کلا چون هر 2 ماه قالب را عوض میکنیم هر دفعه سعی میکنیم مورد جدیدی در قالب قرار دهیم . فونت کودک هم خوبه منتها میترا به نظر من کمی رسنی تر هست برای همسن از این فوت استفاده شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در تیر 91 به نظر من فونت mitra فقط برای عنوان هایی خوبه که فونت درشت دارن. مثلا برای عنوان مطالب که گذاشتین خیلی قشنگه ولی برای عنوان ماژول های فونت خیلی لاغر شده و اصلا چهره ی زیبایی نداره. کلا طراحی قالب جدید قشنگ شده ولی یکم شلوغه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در تیر 91 فونت b yekan هم جالبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر