alireza10025 6 ارسال شده در تیر 91 با سلام و احترام دوستان گرامی من یه قالب hatfa-handy دارم که خیلی دوستش دارم فقط یکم ارتفاع هدر سایتش بزرگه . اگه بخواهم ارتفاع هدر را نصف کنم چکارباید بکنم http://www.negarstan.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز شما به این آدرس برو templates/hotfa-handy/css و فایل template.css باز کن و تو خط 111 کد div.art-Header-jpeg { position: absolute; z-index:-1; top: 0; left: 0; width: 950px; height: 350px; background-image: url('../images/Header.jpg'); background-repeat: no-repeat; background-position: center center; } مقدار height رو به دلخواه تغییر بده موفق و پیروز باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saljooghi 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت همه ی دوستان من در هدر سایتم مشکل دارم.هر کار کردم نتونستم در موضوع جداگانه و جدید موضوع ارسال کنم.برای همین در این پست مشکلم رو ارسال کردم .از مدیران و کاربران پوزش می خوام. من از قالب خبری پارمین استفاده میکنم. هر کاری کردم نتونستم هدر قالب رو فعال کنم.در فایلی که از سایت جومینا دانلود کردم عکس هدر در پوشه جداگانه ای بود اون رو تغییر دادم و به پوشه قالب اصلی انتقال دادم هم عکس رو با فرمت jpeg و هم با فرمتpng با هم گذاشتم ولی باز هیچ کدوم بالا نیومد. لطفا خواهش می کنم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز. به جومینا خوش اومدید. در قالب پارمین موقعیت ماژولها به صورت شرطیه یعنی اگر ماژول در اون موقعیت فعال نباشه اصلا نشون داده نمیشه. و هدر سایت هم به صورت یک موقعیت ماژول تعریف شده یعنی برای نمایش عکس باید براش ماژول تعریف کنید. حالا یا اسلاید شو، یا ماژول html دستی :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saljooghi 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و تشکر از دوست عزیز به خاطر راهنمایی؛من تازه کارم و اطلاعاتی در این باره ندارم؛اگر امکان داره بگید چه طور هدر رو فعال کنم؛اگر امکان داره ساده ترین راه رو بفرمایید؛یا اگه از ماژولی باید استفاده کنم میشه معرفی کنید و لینک بدید؛با تشکر و سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و تشکر از دوست عزیز به خاطر راهنمایی؛من تازه کارم و اطلاعاتی در این باره ندارم؛اگر امکان داره بگید چه طور هدر رو فعال کنم؛اگر امکان داره ساده ترین راه رو بفرمایید؛یا اگه از ماژولی باید استفاده کنم میشه معرفی کنید و لینک بدید؛با تشکر و سپاس فراوان کافیه شما یه ماژول اسلاید شو نصب کنید و در موقعیت هدر فعال کنید. یا اینکه به قسمت مدیریت ماژولها برید ، روی ایجاد ماژول جدید کلیک کنید. یه ماژول html دستی بسازید و یه عکس در اون قرار بدید و ماژول رو در موقعیت هدر فعال کنید. دیگه از این سادهتر نمیتونم توضیح بدم. اگه نتونستید اطلاعات رو پیام خصوصی کنید براتون انجام بدم. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saljooghi 0 ارسال شده در مرداد 91 با تشكر از شما دوست عزيز مشل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر