mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 من یه قالب با ارتیستر می خواهم بسازم و می خوام قالب کادر بندی داشته باشه یعنی دور موضوعات یا دور ماژول ها و ... کادر وجود داشته باشه و بخش ها و موقعیت ها مجزا شوند چه طور می تونم با ارتیستر این کار رو بکنم ؟؟ با تشکر از اساتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز شما باید بوسیله ارتیستر سایت رو درست کنی بعد بوسیله سی اس اس اینکار رو انجام بدی توصیه می کنم طراحی اصولی قالب رو یاد بگیری چون آرتیستر اون چیزی که باید در نمی آید و سنگین هم هست آموزش سی اس اس هم مطالعه کن هم خیلی آسونه هم زود یاد میگیری و خیلی جاها بدردت می خوره با آرزوی موفقعیت شما دوست عزیز :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 خوب برای کادر بندی دور مطالب و بخش ها باید چی کار کنم چه تغیراتی رو باید بدم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 دوستان اگه کسی می تونه کد سی اس اس شو برام بزاره و تغیراتی رو که باید بدم رو بهم بگه ادرس سایتم اینه : demo.unicloob.ir می خواهم دور ماژول هام که توی موقعیت های مخنلف قرار دارد یک کادر باشد و بخش ها رو از هم جدا کنم خواهشا اگه کسی می تونه کمک کنه بد جور گیرش هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلامی مجدد دوست عزیز شما باید به آدرس زیر بروید templates/sar1f/css و فایل template.css رو باز کنید و کد .globalnews {border:red 2px solid} رو اضافه کنید با این کار دور تمامی ماژول های اخبارتون کادربندی میشه رنگ و اندازه رو به سلیقه خودتون تغییر بدید موفق و پیروز باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 ممنون دوست عزیز کجای کد های باید این کد دستور رو کپی پیس کنم ؟؟؟ ممنون میشم بگید یعنی این یک خط کد رو باید دقیقا کجای کد های template.css وارد کنم ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 با تشکر من می خوام برای بقیه ماژول ها م هم این کادر رو بزارم مثلا برای ماژول VTEM News Stack کد css رو باید به چه صورت بنویسم براش ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 چه جور میشه به کادر ها یکم انهنا یا فرم بدهیم ؟؟؟ یعنی یکم گرد تر باشه گوشه ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در مرداد 91 باید از دستور border-radius:2px; استفاده کنید موفق و پیروز باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر