eemanmilad 2 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان عزيز دوستان من دونبال چنين ماژولي ميگردم براي 2.5 از صبح تا الان گشتم پيدا نكردم لطف كنيد كمكم بكنيد بي زحمت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در تیر 91 سلام، چرا از ماژول گلوبال نیوز استفاده نمی کنید ؟ فقط تنظیم کنید تا عنوان و تصویر را نمایش بده، این نحوه نمایش به سادگی با گلوبال نیوز انجام پذیر است. :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در تیر 91 این ماژول کا اچ بولیتین خلیلان رسانه هست شما میتونید از نمونه های مشابه اون استفاده کنید که در جومینا هم زیاده و نمونش همین گلوبال نیوز هست اگه هم میخواید همانند نمونه با حرکت موس نوشته ها و بکگراند مطلب تغییر کنه باید با CSS این کار رو انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eemanmilad 2 ارسال شده در تیر 91 من گلوبال نيوز رو نصب كردم مثل اينكه من كامل بلد نيستم استفاده كنم تشكر از راهنمايتان:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 آموزش کار برای این افزونه رو میتونید در سایت زیر مشاهده فرمایید گلوبال نيوز http://takapouco.com/Extensions/module/mod_globalnews/help-parsa-gn/help-cod.htm یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در تیر 91 این ماژول کا اچ بولیتین خلیلان رسانه هست شما میتونید از نمونه های مشابه اون استفاده کنید که در جومینا هم زیاده و نمونش همین گلوبال نیوز هست اگه هم میخواید همانند نمونه با حرکت موس نوشته ها و بکگراند مطلب تغییر کنه باید با CSS این کار رو انجام بدید میشه این ماژول خلیلان رو لینکش رو به من بدی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eemanmilad 2 ارسال شده در تیر 91 فقط دوستان من درستش كردم مشكلم اينجاست ثابت نميشه الان متحركه ماژولي ديگه نيست اگه تصوير رو هم بزرگتر نشون هم بده اشكالي نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر