amrdata 20 ارسال شده در تیر 91 سلام من پلاگین امنیتی جومینا را روئی جوملا نصب کردم - وقتی نصب کردم و فعالش کردم تو کل مدیریت دکمه های جدید و ویرایش کار نمی کنن کلا هیچ چیزی را نمیشه ویرایش کرد وقتی غیرفعال می کنم درست میشه لطفا راهنمایی کنید سپاس ببخشید یادم رفت بگم رو جوملا 2.5 نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 اینو میفرمائید؟ http://www.joomina.ir/امنیت-سایت/joomina-decurityt.html :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 91 من هم این مشکل را دارم هنگامی که پلاگین ( Security - پلاگین امنیتی جومینا ) را فعال می کنم دیگه نمی تونم مطالب ، ماژولها و پلاگین ها را ویرایش کنم لطفا اساتید کمک کنند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوستان عزیز شما وارد تنظیمات پلاگین بشید و از اونجا تنظیمات رو ست کنید تا مشکلتون رفع بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 به احتمال زیاد این پلاگین با یکی دیگه از افزونههایی که نصب کردید تداخل داره. کلا این پلاگین استعداد خاصی تو تداخل داره. اول فکر کردم با یکی از پلاگینهای هسته جوملا مشکل داره ولی بعد که تست کردم دیدم رو جوملای خام مشکلی نداره. حالا شما یکی یکی تست کن ببین چی میشه. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 91 !!!!!!!!!!! ارائه دهندگان این پلاگین نظری ندارن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز نیاز نیست که حتما من جواب بدم بچه ها قبل من جواب دادن و این عزیزان که تو تالار فعالیت دارند متخصصان جوملا هستند /. به جواب های داده شده عمل کنبد و نتیجه رو اینجا قرار بدین زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 91 ممنون از شما ولی هرچه سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم فقط به چند پست بدون جواب رسیدم اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام پست 5جم همین تایپیک زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر