arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 با سلام بنده قصد دارم در صفحات داخلی قالب ستون سمت راست رو حذف کنم ، بخش میانی صفحه که در برگیرنده محتواست به سمت راست کشیده بشه و در نهایت در سمت چپ ستون میدل قالب دیده بشه ... www.lianmehr.ir از دوستان و اساتید درخواست دارم بنده رو راهنمایی بفرمایند ... چه کدهایی رو باید در فایل های joomla.css و template.css تغییر داد؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 این قالب را من طراحی کردم ستون سمت چپ شرطی است . ستون سمت راست را اگر میخواستید شرطی باشه خوب میگفتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 بله شما زحمت این قالب رو برای بنده کشیدید ... البته بنده کلی با آقای شیخی صحبت کرده بودم ... ایشون متاسفانه تصویری از صفحات داخلی به بنده نداده بودند ... بنده به جناب شیخی عرض کرده بودم که می خواهم صفحات مثل سایت پارسینه باشد ... در این چند روز گذشته نیز ایمیل هاشون رو جواب نمی دن ... می خواستم رنگ هدر و اسم رو عوض کنم متاسفانه فایل های psd قالب رو نداشتم ... البته خودم از نو همه رو به صورت تکه تکه طراحی کردم و جایگزین کردم ... خب جناب تهرانی برای شرطی شدن ستون سمت راست چه باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 شما هم میخواهید ستون سمت راست شرطی باشه و هم سمت چپ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 اگه ستون میدل شرطی نباشه مهم نیست چون در صفحه اول همیشه در این ستون حداقل یه ماژول برای نمایش هست ... البته ستون سمت راست هم در صفحه اصلی هیچ وقت خالی نیست ... مساله مورد نظر برای بنده در صفحات داخلی است ... ستون سمت راست نباشه اما ستون میدل باشه حالا اگر هر دو هم به صورت شرطی میسر باشن خب چه بهتر ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 جناب تهرانی هیچکدام از حالت های ممکن زیر در صفحات داخلی از نظر رنگ پس زمینه و عرض درست نیست ... ستون راست و چپ در هر صورت در صفحات داخلی هستند و حذف نمی شن : در این حالت رنگ پس زمینه بخش محتوا خاکستریه که باید سفید باشه اگر ستون میدل که شرطی است رو با ماژول فعال کنیم رنگ پس زمینه بخش محتوا درست می شه اما خب عرض حسابی کمه اگر هم فقط ستون سمت راست رو با ماژول پر کنم خب رنگ پس زمینه این ستون سفید می شه اما رنگ پس زمینه بخش محتوا باز خاکستریه هیچکدوم از حالت ها از نظر تناسب درست نیستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر