minaei 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام من از cb 1.8.1 در جوملا 2.5.6 استفاده میکنم. در لوکال بدون مشکل کار میکنه اما بر روی سرور وقتی وارد بخش مدیریت کاربران cb میشم و روی یکی از یوزرها کلیک میکنم صفحه سفید ظاهر میشه. بقیه قسمتهای cb بدون مشکل هست و فقط نمیتوان به مشخصات کاربران وارد شد! فکر میکنید مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام از ادمین سرورتون بخواهید نمایش پیامهای خطا رو فعال کنه یا اینکه از کد زیر در فایل index.php قالبتون استفاده کنید error_reporting(E_ALL); ini_set("display_startup_errors","1"); ini_set("display_errors","1"); بعد پیغام خطا رو اینجا قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minaei 0 ارسال شده در تیر 91 کد رو در قالب قرار دادم اما اروری نمایش داده نشد با مسوول هاستم صحبت کردم گفتند برای امنیت بیشتر chmod رو غیرفعال کردند. به همین دلیل با این مشکل مواجه شدم. به نظر شما آیا این جواب درست هست؟ و آیا با تغییر هاستینگ مشکل من حل خواهد شد یا اکثر هاستها این کار را میکنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minaei 0 ارسال شده در تیر 91 کسی نظری نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر