mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 من یک قالب راست چین فارسی روی سایتم نصب کردم یعنی کلیه ماژول ها هم در سمت راست موقعیت خود قرار می گیرند ولی من می خواهم یکی از ماژول ها در سمت چپ موقعیت خود در قالب قرار بگیرد برای این کار باید چی کار کنم ؟؟؟ یعنی همه ماژول ها در سمت راست موقعیتشون قرار بگیرند ولی یک یا دو ماژول را طوری تنظیم کنم که در سمت چپ موقعیت خود قرار بگیرند با تشکر از اساتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 خوب اگه تو اون موقعیتها فقط از ماژولهای ltr میخوای استفاده کنی تو css قالب float و text-aling اون ماژول رو ltr کن. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 یعنی برم توی css دنبال نام ماژول بگردم بعد و text-aling اون ماژول رو ltr کنم ؟؟؟؟ توی ویرایش قالب که میزنم توی قسمت استایل قسمت های زیر هست : استایل ها ویرایش css/editor.css ویرایش css/print.css ویرایش css/template.css ویرایش css/template.ie6.css ویرایش css/template.ie7.css کدومو باید ویرایش کنم و باید دنبال چی بگردم توی فایل کد نویسی چون من گشتم نه چیزی مربوط به موقعیت توش بود نه مربوط به ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 یعنی برم توی css دنبال نام ماژول بگردم بعد و text-aling اون ماژول رو ltr کنم ؟؟؟؟ توی ویرایش قالب که میزنم توی قسمت استایل قسمت های زیر هست : استایل ها ویرایش css/editor.css ویرایش css/print.css ویرایش css/template.css ویرایش css/template.ie6.css ویرایش css/template.ie7.css کدومو باید ویرایش کنم و باید دنبال چی بگردم توی فایل کد نویسی چون من گشتم نه چیزی مربوط به موقعیت توش بود نه مربوط به ماژول باید دنبال موقعیت مورد نظر بگردید. باید تو template یا editor باشه. البته احتمال داره به صورت تابعی نوشته باشن که شما باید به css مسلط باشی تا پیداش کنی. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز لطفا دموی انلاین بزارید تا بتونیم کدها رو بررسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 قالب ها رو با ارتیستر درست کردما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 قالب ها رو با ارتیستر درست کردما خب نمیتونید یه دمو آنلاین بدید؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 ادرس سایتم اینه : http://demo.unicloob.ir الان من می خوام ماژول 5 تصویر روز که توی position-18 هست رو به صورت چپ چین در بیارم الان راست چینه با ماژول بقلی تو هم رفتن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز شما به این مسیر برو modules/mod_btslideshow/assets/skitter/css و فایل skitter.styles.css رو باز کن و این کد رو .box_skitter {position:relative;background:#000;} اینجوری تغییر بده .box_skitter {position:relative;background:#000;float:left} موفق و پیروز باشی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 خوب من می خوام ماژول های دیگه مثل ماژول اخرین اخبار و اخبار پر بازدید رو هم به این صورت در بیارم این ها رو از کجا باید ویرایش کنم Latest News Most Read Content خواهشا راهنمایی کنید من می خوام دو ماژول Latest News Most Read Content را هم چپ چین کنم ولی نمی دونم باید به چه ادرسی برم و چی کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز فکر نمی کنم نیازی به اینکار باشه چون نوشته ها فارسی هست و درستش همینه که سمت راست قرار بگیره باید تو فایل template.css کد زیر را آخر صفحه وارد کنی .art-post-inner {float:left} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 این کارو کردم هیچ تغییری نکرد این کد دقیقا چی کار می کنه من می خوام ماژول به سمت چپ موقعینت بیاد تا با ماژول کناری قاتی نشه من ماژول را با اون روش که قبلا گفتید درست کردم می خوام این ها هم به این صورت بشن یا حداقل کمی به سمت چپ تر بیان چی کار می تونم بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر