mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 من 2 ماژول در سایتم استفاده کردم یکی VTEM News Stack یا همون اسلایدر متن و تصویر جومینا و یکی هم ماژول پارسا گلوبال نیوز این 2 ماژول در دو موقعیت متفاوت هستن و ربطی به هم ندارن ولی اگر 2 تا ماژول را در یک صفحه هم زمان فعال می کنم ماژول VTEM News Stack دیگر نمایش داده نمی شود یعنی ماژول VTEM News Stack به تنهایی بدون مشکل اجرا می شود ولی وقتی ماژول گلوبال نیوز را هم فعال می کنم اون از کار می افته باید چی کار کنم هر دو با هم بدون مشکل اجرا شوند ؟؟؟؟ با تشکر از اساتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز. اگر jquery دارن در تنظیمات یکیشون jquery غیر فعال کن ببین درست میشه؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aye007 0 ارسال شده در مهر 91 نمی شه کلا میره کمککککککککککککککککککککککککککک ...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام از افزونه رفع تداخل jquery در سایت استفاده کنید ببینید درست میشه. جستجو ای در انجمن بزنید پیدا میشه. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر