sajadzare85 0 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان کسی می دونه چطور می شه با joomshopping فایل فروخت .من تو قسمت فایل فروشی در بخش فایل مطالب فایل لود می کنم ولی در سایت اصلی برای خرید مثل یک کالا با هاش برخورد می شه یعنی از خریدار آدرس منزل و شماره تلفن می خواد و از روش پستی استفاده می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sarzaminmoud 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام ... من هم همین مشکل رو دارم ... نمی تونم فایل بفروشم ... درگاه زرین پالم نصب کردم اما بازم هم بدون اینکه مبلغ سفارش رو پرداخت کنه تایید سفارش کرد ... از دوستان گرامی تقاضا داریم لطفا کمک کنن یه آموزش ابتدایی برای Joomshopping طراحی کنن ، من از فروشگاه ساز قاصدک استفاده می کنم که فروش محصولاتش با Joomshopping هست ... با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام منم joomshopping رو نصب کردم فایل برای فروش هم آپلود کردن وصل کردم به زرین پال مبلغ رو وارد میکنم ولی وقتی برمیگیرده به سایتم فقط مینویسه "با تشکر از خرید شما" لینک فایلی که برای فروش گذاشتم نمایش نمیده اگه میشه یکی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در مهر 91 باید توو منوهاتون یه منو بسازین مثلا به اسم سفارشات و در قسمت تغییر نوع جوم شاپینگ قسمت کاربر رو انتخاب کنید بعد از انتخاب در قسمت پارامترها سمت چپ order رو انتخاب کنید حالا هرکس فایلی بخره باید بره توو این منو و دانلود کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر