erfanpj 4 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان من نیاز به یک کامپوننت یا هر چیزی دارم که این کارارو انجام بده ممنون میشم یکی راهنمایی کنه 1. کاربر نیازهای خود را در سایت ثبت کند 2.پس از ثبت اطلاعات ایمیلی حاوی اطلاعات اولیه کاربر به لیستی از شرکتها ارسال شود 3.شرکتها برای مشاهده ی اطلاعات هزینه ای از طریق Paypal,VisaCard پرداخت کنند و پس از آن قادر به مشاهده اطلاعات و نیازهای کامل کاربر باشند 4.تعداد شرکتهایی که اطلاعات را میتوانند خریداری کنند داینامیک باشه مثلا 4 تا ممنون میشم کسی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام به این صورت افزونه نداریم باید بگید براتون اختصاصی طراحی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در تیر 91 ممنون از پاسختون خوب من اگه همچین چیزی بخوام چقدر هزینش میشه ؟ آیا حدود قیمت دارین ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در تیر 91 سلام. لینک مطلب رو به مدیران توسعه افزونه و برنامه نویس پیام خصوصی کن تا جواب بگیری. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 درود بر شما مطلبتون گنگ هست باید دقیق قید بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در تیر 91 درود بر شما مطلبتون گنگ هست باید دقیق قید بفرمایید با سلام براتون جزئیات را پیغام خصوصی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر