رفتن به مطلب
mrt69

ایجاد موقعیت های مورد نظر در ارتیستر

پست های پیشنهاد شده

من می خوام یه قالب با ارتیستر درست کنم و می خوام فقط موقعیت های مد نظر من توش موجود باشه نه موقعیتی کم باشه نه موقعیتی بیشتر باشه و همه چی همون اندازه که مد نظر منه ایجاد بشه

چه جوری میشه یه قالب با موقعیت های زیر ایجاد کنم :

0al9ymsh6qjtw62hndyz.jpg

یا اصلا میشه توی ارتیستر یه قالب رو قبل از سیو و اکسپورت کردن موقعیت های موجودشو دید ؟

با تشکر از اساتید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

- در مورد اضافه شدن موقعیت جدید در قالب های آرتیستر بارها در انجمن بحث شده میتونید جستجو کنید

- در مورد این طرحی که گذاشتید شما دوتا موقعیت left میخواید که باید دستی یک موقعیت left دیگر به قالبتون اضافه کنید و بقیه موقعیت خود آرتیستر همچین موقعیت هایی به شما میده

-در مورد پیش نمایش قالب در آرتیستر هم میتونید به گزینه file >>preview in browser مراجعه بکنید و در مرورگر مورد نظرتون پیش نمایش قالب رو ببینید

سرافراز باشید

لینک به ارسال

توی عکس زیر موقعیت های آرتیستیر رو میبینید. شاید بدردت خورد. ضمنا موقعیت های آرتیستیر به صورت پیشفرض خود نرم افزاره در صورتی که بخوای موقعیت جدید به قالباش اضافه کنی باید بعد از export کردن قالب، موقعیتهای رو که می خوای توی index.php ایجاد کنی که باید css رو هم خوب بلد باشی.

kc8j8h1ip5jci895gup.png

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...