hamid65sr 0 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان من براي نمايش چند اخبار جديد در سايت از ماژول mod_newstyper استفاده كردم ولي يه مشكلي دارم اخباري كه هنوز روشون كليك نكردمه با رنگ ابي نشان داده ميشه من ميخواهم رنگش راتعغير بدم عكس ميزارم انجايي كه با خط قرمز مشخص كرده ام دوستان لطف كنيد راهنمايي نماييد اين هم ادرس سايت kalameh.dde.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز شما برو به این مسیر templates/tabnakv3/css و فایل template.css رو باز کن و کد #joomina_3_2 a:link { color: #fffff; } به فایل اضافه کن و ذخیره کن موفق پیروز باشی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid65sr 0 ارسال شده در تیر 91 دوست عزيز اينو كجا اضافه كنم .منظورم تو كدوم قسمت template.css اضافه كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid65sr 0 ارسال شده در تیر 91 شرمنده اسپم ميدم مشكلم حل شد كدها را گذاشتم اينو #fffff بايد تعغير ميدادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر