mrgh 17 ارسال شده در تیر 91 سلام یه قالب ساده و حتما سبک مثل سایت http://www.dishab.com نیاز دارم. . دوستان اگه کسی داره بهم بده و راهنماییم کنن خیلی ممنون میشم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 91 متاسفانه کسی کمک نکرد و این موضوع از دور خارج شد! :s کمک :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز خیلی خیلی ساده ای می باشد. فقط کافیه یه سرچ کوچیک بزنید تا این قدر لنگ این موضوع نباشید. *************************** موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 1: آقا مصطفی بابت تذکر متشکر 2 :اون قالب برای جوملا 1 بود. من دقیقا همون رو ندیدم که براتون بذارم ولی چندتا که خودم داشتم برای دانلود گذاشتم. اگه هیچ کدوم باب میل شما نیست بگید تا بیشتر برای دانلود بذارم. دانلود قالب دانلود قالب دانلود قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر