arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 سلام وقت بخیر بنده قصد دارم در ستون راست قالب در صفحه داخلی ماژول پربیننده ترین مطالب و آخرین اخبار جوملا رو قرار بدم منتها در ستون سمت راست مثل ستون میدل قالب ، قبل تیتر اون علامت مربع قرار نمی گیره یعنی اصلا برای این ستون تعریف نشده چون در صفحه اول در این موقعیت ماژول گلوبال نیوز قرار می گیره ... چطور باید برای موقعیت سمت راست قالب یه کلاس تعریف کنم که در صفحات داخلی بک گراند ماژول آخرین اخبار خاکستری باقی بمونه و مثل ستون میدل قبل هر تیتر اون علامت مربع نیز باشه ... www.lianmehr.ir از دوستان و اساتید تقاضا دارم بنده رو راهنمایی بفرمایند پیشاپیش از همه ی عزیزان سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام شما ابتدا یه ماژول تو صفحه موردنظرتون منتشر کنید و آدرس اون صفحه را قرار بدید نمایش اون مربع های کناری هم بستگی به نوع طرح بندی انتخابی در تنظیمات ماژول داره . البته ممکنه قالبتون هم تاثیرگذار باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 در حال حاضر ماژول آخرین اخبار در صفحه داخلی فعال شده ... لطفا ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام برای ایجاد کلاس جدید میتونید از کد زیر استفاده کنید ul li.myclassname { background: url("../images/ullimidle.png") no-repeat scroll right top transparent; display: inline-table; padding: 0 10px 0 0; } در کد بالا به جای myclassname نام کلاس موردنظرتون رو وارد کنید البته این کلاس فقط برای حل مشکل علامتهای لیست بندی هستش موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 در کدی که دادید اسم کلاس رو lian انتخاب کردم و در انتهای فایل tamplate.css قرار دادم ... در فیلد کلاس ماژول هم عبارت _lian رو نوشتم اما تغییرات در ستون سمت راست داخلی دیده نمی شه ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 با سلام و وقت بخیر مقاله زیر رو بخونید امیدوارم مشکلتون حل بشه: http://forum.joomina.ir/thread-13137.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 با سپاس از توجه شما بنده قبل از اینکه در مورد سوالم تاپیک ایجاد کنم این مطلب رو خونده بودم ... حتی این رو هم مطالعه کرده ام : http://docs.joomlafarsi.com/index.php/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4:%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%84_%D9%88_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7 یه سری کد رو هم به صورت آزمون و خطا تست کردم اما به نتیجه مورد نظر نرسیدم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام کلاس موردنظر را در فایل joomla.css وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 91 کدها رو در فایل joomla.css هم کپی کردم ... اما باز تغییری حاصل نشد ... نام کلاس رو lian قرار دادم و در ماژول در بخش پسوند کلاس _lian رو نوشتم اما اون مربع ها در ابتدای تیترها قرار نمی گیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مرداد 91 هر کاری کردم متاسفانه اون مربع ها به وسیله کلاس ماژول ایجاد نمی شه لطفا دوستان صفحات داخلی سایت رو ببینند : www.lianmehr.ir لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام کد زیر را به انتهای فایل template.css اضافه کن li.latestnews_arash { background: url("../images/ullimidle.png") no-repeat top right; padding: 0px 10px 0 0; display: inline-table; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر