sina_67_85 4 ارسال شده در آبان 89 سلام با کمی تغیرات قالب جومینارو زدم.اگه کسی قالبو میخواد پ خ بده دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 :x (19): سلام خوب در همینجا منتشرش کنید اشکالی نداره که ! اما اول ایراد های فارسی سازیش را بگیرید . مضافا بر اینکه این فقط رنگ هاش شبیه کلی موقعیت کم داره فکر کنم به 2 ماه دیگه خودم قالب جومینا را عوض کنم اون موقع قالب فعلی را منتشر میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در آبان 89 کنکور دارم،فارسی سازیش با شما؟ کنکور دارم،فارسی سازیش با شما؟ البته چون این قالب رو من در قبال پول زدم عمومی منتشر نشه بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 سلام آقای موسوی من که این قالب را ندارم که منتشرش کنم منظور من قالب اصلی جومینا است . کلا سیاستمون اینه که هر یکی دو ماه قالب جومینا را عوض کنیم و قالب قبلی را رایگان منتشر کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در آبان 89 سلام آقای موسوی من که این قالب را ندارم که منتشرش کنم منظور من قالب اصلی جومینا است . کلا سیاستمون اینه که هر یکی دو ماه قالب جومینا را عوض کنیم و قالب قبلی را رایگان منتشر کنیم بهتون میدم فایلشو.فقط یکم مشکل داره اگه متونم درست کنم خوب میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر