رفتن به مطلب
computer_prospect

پیغام خطا و بزرگ شدن صفحه سایت در یک سیستم دیگر

پست های پیشنهاد شده

سلام دوباره به تمام دوستان خوبم مخصوصا مهدی جان (سایت رفاقت) که همیشه لطفش شامل حال من بوده .

دوتا سوال داشتم .

1- من سایت رو با یک LCD 15 اینچ و با مرورگر فایرفاکس کار کردم و ساختم اما در یک سیستم دیگر برای تست رفتم که مانیتور 15 لبخندی فلت F700p بود سایت رو با فایر فاکس باز کردم و دیدم که سایت بزرگ نمایش داده می شود اما اسکرول (پایین سایت ) زیاد نشده بود فقط مثلا اسلاید شو این جور ماژولام نصفه شده بود . درضمن کیفیت تصویر LCD روی 1280 و 1024 هست اما مانیتور روی 1024 در 800 است . البته من کیفیت تصویر مانیتور رو به 1280 در 1024 تغییر دادم اما بازم همون آش و همون کاسه . 5.gif

فکر می کنید چیکار باید بکنم ؟ چه تغییری در CSS اعمال کنم ؟

10969091039294565921_thumb.jpg

تصویر در اندازه بزرگتر :

http://s11.aks98.com/images/10969091039294565921.jpg

2- در اینترنت اکسپلورر همون سیستم و یک لپ تاپ که داشتم تست می کردم دیدم اولش از یک قسمتی از تمپلت از یک خطیش ایراد گرفته که دلیلشو نمی دونم . در ضمن در اینترنت اکسپلورر اسکرول (پایین سایت ) زیاد شده . چیکار کنم ؟

65691775368247543632_thumb.jpg

تصویر در اندازه بزرگتر :

http://s11.aks98.com/images/65691775368247543632.jpg

این هم کد پیغام خطا که برای من نمایش داده شده :

Normal 0	false false false  EN-US X-NONE AR-SA				 MicrosoftInternetExplorer4																															  st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable	{mso-style-name:"Table Normal";	mso-tstyle-rowband-size:0;	mso-tstyle-colband-size:0;	mso-style-noshow:yes;	mso-style-priority:99;	mso-style-qformat:yes;	mso-style-parent:"";	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;	mso-para-margin:0in;	mso-para-margin-bottom:.0001pt;	mso-pagination:widow-orphan;	font-size:11.0pt;	font-family:"Calibri","sans-serif";	mso-ascii-font-family:Calibri;	mso-ascii-theme-font:minor-latin;	mso-fareast-font-family:"Times New Roman";	mso-fareast-theme-font:minor-fareast;	mso-hansi-font-family:Calibri;	mso-hansi-theme-font:minor-latin;	mso-bidi-font-family:Arial;	mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Webpageerror details

UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)
Timestamp:Fri, 29 Oct 201013:49:50 UTC

Line:16
Char:52
Code:0
URI:http://www.jazebeh.com/templates/yoo_firefly/lib/js/mootools.js.php

Line:153
Char:107
URI:http://www.jazebeh.com/templates/yoo_firefly/lib/js/mootools.js.php

Message:HTML Parsing Error: Unable to modify the parent container element before thechild element is closed (KB927917)
Line:0
Char:0
URI:http://www.jazebeh.com/index.php/2010-10-25-13-57-48.html

پیشاپیش سپاسگزارم

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سایز پیش فرض صفحه و در صورت لزوم پنجره ها باید به مقدار 100% اندازه داده بشوند تا این مشکل در رزولوشن های مختلف وجود نداشته باشد.

بعد از انجام اینکار تغییراتی را باید در اندازه تصاویر مختلف سایت خودتان نیز اعمال کنید

لینک به ارسال

سایز پیش فرض صفحه و در صورت لزوم پنجره ها باید به مقدار 100% اندازه داده بشوند تا این مشکل در رزولوشن های مختلف وجود نداشته باشد.

بعد از انجام اینکار تغییراتی را باید در اندازه تصاویر مختلف سایت خودتان نیز اعمال کنید

از کجا باید در صورت لزوم سایز پیش فرض پنجره را 100٪ کنم ؟

سوال دوم من چی ! جواب نمی دید ؟ میشه کاریش کرد ؟ Code به یک جایی از تمپلت اشاره می کنه . متوجه چیزه خاصی شدید ؟

ممنون .

لینک به ارسال

لحن سئوال خود را اصلاح کنید!

اندازه پیش فرض صفحه باید در مرحله اول در فایل css قالب وارد شده و بعد فایل ایندکس قالب را هم باید بررسی کرد.

پیغام خطا هم مربوط به وجود یک کد مربوط به فراخوانی یک افزونه هست و بطور طبیعی هم در بیشتر اوقات اکسپلورر مشکل ساز است

به نوبت افزونه هایی که نصب کردید را غیر فعال کنید و با IE چک کنید. نسخه اکسپلورر هم حتما مثل لپ تاپ باشه تا معلوم بشه با کدوم نسخه مشکل دارد

لینک به ارسال

لحن سئوال خود را اصلاح کنید!

اندازه پیش فرض صفحه باید در مرحله اول در فایل css قالب وارد شده و بعد فایل ایندکس قالب را هم باید بررسی کرد.

پیغام خطا هم مربوط به وجود یک کد مربوط به فراخوانی یک افزونه هست و بطور طبیعی هم در بیشتر اوقات اکسپلورر مشکل ساز است

به نوبت افزونه هایی که نصب کردید را غیر فعال کنید و با IE چک کنید. نسخه اکسپلورر هم حتما مثل لپ تاپ باشه تا معلوم بشه با کدوم نسخه مشکل دارد

از پاسخ سریع و توجه شما سپاسگزارم اما دوست عزیز من از لحن بدی استفاده نکردم . مطمئن باشید اگر لحن سوالم بد بود بیان نمی کردم .

در کل سپاسگزارم .

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...