sarah2000 0 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان من xampp 1.7 رو نصب کردم و موقع نصب جوملا زمانی که تنظيمات بانك اطلاعاتي رو وارد میکنم و میخوام برم مرحله بعد پیغام SQL میده. از دوستان کسی میتونه کمکم کنه و بگه مشکل کجاست؟درضمن mysql va Apache مدام بیزی میزنه وو وصل نمیشهلطفا راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم به تاپیک زیر بروید http://forum.joomina.ir/thread-12168.html?highlight=%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84 و از آموزش تصویری که دوست خوبمون آقای مانیان زحمتشو کشیدن استفاده کنی برای نصب جوملا روی لوکال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پیشنهاد می کنم از WampServer2.0c استفاده کنید http://forum.joomina.ir/thread-14613-post-77125.html#pid77125 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarah2000 0 ارسال شده در تیر 91 جناب فرحزادیان و شعبانی من هم wamp رو امتحان کردم هم xamp .قبلا هم لوکال کار کردم و این اولین بار هست که این مشکل پیش اومده.نصب جوملا روی لوکال رو هم انجام دادم قبلا.من احتمال میدم مشکل از وصل شدن پورت هست.ممنون میشم اگر بتونید راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 در هنگام نصب با چه پیغامی روبرو می شوید ؟ مطمعن هستید اطلاعات دیتابیس رو صحیح وارد میکنید؟ شاید مشکل از نسخه جوملاتون باشه!:64 (25): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarah2000 0 ارسال شده در تیر 91 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 91 با سلام و وقت بخیر خوب از ورژن mysql ایراد گرفته. از آخرین نسخه استفاده می کنید؟ برنامه لوکال تون رو رفرش کنید ببینید درست میشه؟ احتمالا یه اشکال کوچیکی بین ورژن جوملا و لوکال تون بوجود اومده. اگه درست نشد باید از ورژن دیگه ای استفاده کنید. __________________________ 1راه دیگه فایل sql را باز کنید و هر جا عبارت TYPE=MyISAM را دیدید عبارت ENGINE=MyISAM جایگزین کنید انشاالله درست خواهد شد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در تیر 91 قبلا هم یکی از دوستان با همچین مشکلی برخورد کرده بود این ارور واسه اینه که شماه ورژن مای اسکیو التون پایینه ! می تونی با این ترفند مشکل رو رفع کنید . به این مسیر بروید installation/sql/mysql و فایل های joomla.sql و joomla_backward.sql باز نوت پد باز کنید و دنبال کلمه TYPE=MyISAM بگردید و با ENGINE=MyISAM جایگزین کنین همه رو replace all کنید . موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 قبلا هم یکی از دوستان با همچین مشکلی برخورد کرده بود این ارور واسه اینه که شماه ورژن مای اسکیو التون پایینه ! با سلام خیر ، اینطور نیست زمانی که ورژن mysql زیادی بالا باشه این اتفاق میفتد سعی کنید همیشه برای استفاده از برنامه های سرور مجازی از ورژنهای پایینتر استفاده کنید چون اکثر افزونه ها با ورژنهای بالا چندان سازگاری ندارند و البته راه حل هم همان تعویض عباراتی که ذکر شد در داخل فایل sql میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در تیر 91 با سلام احتمالا دارید جوملا 1.5 نصب میکنید اگر اینطور است فایل داخل فایل زیپ را در جایی که xampp را نصب کردید جایگزین بکنید مشکل حل میشه دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarah2000 0 ارسال شده در تیر 91 خیلی ممنونم از راهنماییتون مشکل با جایگزین کردن که جناب شعبانی فرمودن حل شد. خوشحالم که اینجا میتونم چیز های جدید یاد بگیرم و تجربه کسب کنم. بازم از همه دوستان متشکرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر