m.gohargazi 2 ارسال شده در تیر 91 درود من در ج.ملا 2.5 گالری تصاویر sigplus رو نصب کردم چگونه می توانم عکس اضافه کنم؟ عکس ها را کجا باید کپی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام بعد از نصب به مدیریت افزونه مراجعه کنید و تنظیماتش رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در تیر 91 با سلام بعد از نصب به مدیریت افزونه مراجعه کنید و تنظیماتش رو بررسی کنید موفق باشید متوجه نشدم ببخشی با سلام بعد از نصب به مدیریت افزونه مراجعه کنید و تنظیماتش رو بررسی کنید موفق باشید متوجه نشدم ببخشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 شما هر افزونه ای که نصب می کنید بعد از نصب یک قسمت برای مدیریتش داره اگر کامپوننت هست در قسمت کامپوننت هاتون اضافه می شه که با کلیک روی عنوانش می تونید وارد مدیریتش بشید اگر ماژول یا پلاگین یا قالب هست باید ، در مدیریت سایت به قسمت افزونه ها برید و بعد وارد مدیریت افزونه مورد نظرتون بشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در تیر 91 با سلام شما در فولدر images در دایرکتوری جوملا تصاویر خودتونو در یک فولدر جدید آپلود کنید اگر از پلاگین استفاده می کنید در مطلب دستور مربوطه را وارد کنید ({gallery}Folder{/gallery}) تا تصاویر در این مطلب بارگذاری شوند اگر از ماژول استفاده میکنید در قسمت گزینه های اصلی فولدر مورد نظر را انتخاب کنید و تنظیمات دلخواه را اعمال کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر