tahere 0 ارسال شده در آبان 89 سلام من یه مشکل بزرگ با اکسپلورر دارم اینکه هر صفحه ای از سایتم که قراره یه مطلبی رو نشون بده یعنی از ارتیکل استفاده کردم در اکسپلورر نصف صفحه (سمت راست) نشون داده نمی شه اما در فایرفاکس اینجوری نیست. ادرس سایت www.ostovarit.com لطفا هم با فایر فاکس چک کنید هم اکسپلورر. به راهنمایی فوری نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در آبان 89 http://forum.joomina.ir/thread-54.html فکر کنم این بتونه کمکتون کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tahere 0 ارسال شده در آبان 89 لینک را مطالعه کردم اما یه سوال دارم من الان در فلدر CSS هم برای ie6 و هم ie7 فایل css دارم. حتی اون شرط ها هم توی فایل index وجود دارند اما با این وجود مشکل نیمه بودن سایت در اکسپلورر وجود دارد. باید دوباره این فایل ها رو بسازم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام دوست عزیز یک بار برای همیشه قوانین رو مطالعه کنید...!!! او مطرح کردن یک سوال در 2تایپیک جداگانه خوداری کنید ... من همونجا جوابتونو دادم. در صورت تکرار اخطار خواهید گرفت یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر