ramtin535 3 ارسال شده در تیر 91 با سلام من این کامپوننت رو نصب کردم ولی در منوی کامپوننت ها نمایش داده نمیشه کاملا درست نصب شده و از طریق لینک دستی میشه بهش دسترسی داشت ولی توی منو مدیریت نمایش داده نمیشه راه حل چیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به مسیر زیر مراجعه کنید و چنانچه کامپوننت مورد نظر غیر فعال بود فعالش کنید مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت افزونه ها / ---> تب مدیریت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در تیر 91 آقا مجتبی مشکل از اینجا نیست چک کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 نسخه ای که نصب کردید با نسخه جوملاتون کامل سازگاره؟ 1. حذف و نصب افزونه 2. پاکسازی کش و اطلاعات و ورود سراسری جوملا رو هم انجام بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در تیر 91 اینکار رو هم انجام دادم از لحاظ سازگاری مشکلی نداشت تا اینکه مجبور شدم پاکش کنم به خاطر مشکلی که واسه سایت پیش اومده بود و دوباره نصبش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوباره که افزونه رو نصب کردید ، مشکل حل شد ؟ اگه نه در دیتابیس جدول menu را بررسی کنید ببینید نامی از افزونه در این جدول ثبت شده یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر