ehsan6239 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام من میخواهم از فروشگاه جومینا اموزش طراحی سایت رو سفارش بدهم و در فروشگاه با دو بسته اموزشی مواجه شدم. لطفا بگید فرق این دو بسته در چیست و کدام را بگیرم بهتر است؟؟؟:shy: 1 - اموزش طراحی قالب های جوملا از ابتدا تا انتها 2 - اموزش طراحی حرفه ای قالب گرافیکی تا الان طراحی نکردم ولی خیلی دوست دارم طراحی سایت یاد بگیرم:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 خوب شما که طراحی تاحالا انجام ندادید از ابتدا شروع کنید بهتره موفق باشید 1 واکنش ها : ehsan6239 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز کار این سیدی ها مث هم نیست یکیش کد نویسی هست و یکی دیگه کارای گرافیکی و طراحی قالب بستگی به خودتون داره دیگه به نظرم شما به 1 - اموزش طراحی قالب های جوملا از ابتدا تا انتها نیاز داشته باشید 1 واکنش ها : ehsan6239 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan6239 0 ارسال شده در تیر 91 ممنون از پاسختون شاید هر دو رو گرفتم اما میخواهم بدونم که چگونه اموزش داده کسی استفاده نکرده ؟ واقعا فقط با این اموزش ها میتونم طراحی رو فعلا به صورت ابتدایی یا شاید حرفه ای یاد بگیرم ؟؟؟ آیا با خرید این بسته ها پشیمان نمیشوم ؟؟؟ دوستان اگر کسی استفاده کرده و یا اینکه از نحوه اموزش اطلاع دارد ممنون میشوم اگر من را هم راهنمایی کنید. با تشکر. :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در تیر 91 ممنون از پاسختون شاید هر دو رو گرفتم اما میخواهم بدونم که چگونه اموزش داده کسی استفاده نکرده ؟ واقعا فقط با این اموزش ها میتونم طراحی رو فعلا به صورت ابتدایی یا شاید حرفه ای یاد بگیرم ؟؟؟ آیا با خرید این بسته ها پشیمان نمیشوم ؟؟؟ دوستان اگر کسی استفاده کرده و یا اینکه از نحوه اموزش اطلاع دارد ممنون میشوم اگر من را هم راهنمایی کنید. با تشکر. :002: سلام من مجموعه این مجموعه را تهیه کردم یکمی کیفیت فایلهاش ضعیف بود و صدا توی همه درسها یک نواخت نیست ولی در کل با دیدن این مجموعه ساختار کلی طراحی قالب رو یاد میگیری من هنوز یه قالب کامل با این مجموعه نزدم البته فکر میکنم بشه این کار رو کرد ولی توی قسمت ویرایش قالبها خیلی به دردم خورد هر موقعیتی که لازم باشه جایی ایجاد کنم یا تغییر بدم و از این دست کارها ..... خلاصه هزینشو توی تغییر قالب اول در آوردم به نظر من باید یه اتوران شیک براش تهیه بشه و کمی روش بیشتر کار بشه 1 واکنش ها : ehsan6239 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در تیر 91 ممنون از پاسختون شاید هر دو رو گرفتم اما میخواهم بدونم که چگونه اموزش داده کسی استفاده نکرده ؟ واقعا فقط با این اموزش ها میتونم طراحی رو فعلا به صورت ابتدایی یا شاید حرفه ای یاد بگیرم ؟؟؟ آیا با خرید این بسته ها پشیمان نمیشوم ؟؟؟ دوستان اگر کسی استفاده کرده و یا اینکه از نحوه اموزش اطلاع دارد ممنون میشوم اگر من را هم راهنمایی کنید. با تشکر. :002: با سلام دوست عزيز آموزش طراحي قالب از ابتدا تا انتها كه توسط آقاي تهراني ارائه شده به نظر بنده آموزش خوبي است. در اين لوح فشرده اصول كار را به شما آموزش مي دهند كه چگونه يك قالب استاندارد جوملا را طراحي كنيد در اين آموزش بيشتر به جنبه كد نويسي پرداخته شده تا گرافيك البته داشتن پيش زمينه در اين راه كمك زيادي به شما مي كند . ( آشنايي با php & html & css ) ولي مهم ترين اصل به نظر من پشتكار است . اين آموزش را من در سال 88 يا 89 اگر اشتباه نگم تهيه كردم اگر آموزش را تهيه كرديد با صبر و حوصله هر قسمت را دنبال كنيد همراه با آموزش پيش بريد تا زماني كه هر قسمت را بخوبي ياد نگرفته ايد به سراغ قسمت هاي بعدي نرويد مطمعا شما در پايان موفق به طراحي يك قالب استاندارد خواهيد شد . 1 واکنش ها : ehsan6239 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maskpm 1 ارسال شده در مهر 91 درود میخواستم بنده هم همچنین تاپیکی رو بزنم و یه سری اطلاعات کسب کنم شرمنده پست قدیمی رو بالا اوردم ولی دوستانی که باز تجربه دارن راهنمایی کنند و اینکه کسانی هم که از اموزش طراحی حرفه ای قالب گرافیکی استفاده کرده تجربیات خودشون رو بیان کنند بازم ممنون از همگی 1 واکنش ها : ehsan6239 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 ببین طراحی گرافیکی و ... بدرد طراحی قالب فقط می خوره شما باید ابتدا خود جوملا را یاد بگیرین که کتاب هایش وجود داره طراحی گرافیکی هم منظورش طراحی شمایه الب در فتوشاپ هست و تازمانی که شما html css را بلد نباشید نمی تونین کاری انجام دهید کتاب های جوملا در خود سایت جومینا هست :002::002: امیدوارم طراح خوبی بشوید:002::002: 1 واکنش ها : ehsan6239 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر