mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت اساتید گرامی من توی جوملا 1.5 برای پیدا کردن موقعیت های موجود در قالب و نام انها به اخر ادرس /?tp=1 اضافه می کردم یعنی به صورت http://www.domain.com/?tp=1 ادرس را وارد می کردم ولی توی جوملا 2.5 به این صورت نیست می خواستم بدونم توی جوملا 2.5 برای پیدا کردن موقعیت ها باید چی کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت اساتید گرامی من توی جوملا 1.5 برای پیدا کردن موقعیت های موجود در قالب و نام انها به اخر ادرس /?tp=1 اضافه می کردم یعنی به صورت http://www.domain.com/?tp=1 ادرس را وارد می کردم ولی توی جوملا 2.5 به این صورت نیست می خواستم بدونم توی جوملا 2.5 برای پیدا کردن موقعیت ها باید چی کار کرد با سلام به مدیریت قالب رفته و از قسمت انتخابها - گزینه های مدیریت قالب ها - قالب ها - یش نمایش موقعیت ماژول ها - فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behi2222 0 ارسال شده در آذر 91 توي بعضي از جوملا هاي 2.5 نميشه پيش نمايش نميياد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام اگه مطابق پست شماره 2 تنظیم را فعال کرده باشید و مطابق پست شماره 1 هم آدرس را وارد کنید قاعدتا" نباید مشکلی باشه در صورت امکان آدرس سایتتون رو هم قرار بدید که تست شود ، البته اگر فعالسازی را بدرستی انجام داده باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MOSAFER91 0 ارسال شده در بهمن 91 من یک قالب خریدم نمیشه موقعیت ها رو ببینم پیش نمایش نداره! قضیه چیه! همه این کارایی که گفتینم تست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام مدیریت قالبها » بالا سمت چپ گزینه ی انتخابها (تنظیمات) » گزینه پیش نمایش موقعیت ها رو فعال کنید ادرس سایت تون رو قرار بدید تا برسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robimax9 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 آقا ورژن 2.5.8 هرکار میکنم نشون نمیده رو این لینک میخوام ببینم www.farazkala.com/shop2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود به انجمن جومینا خوش آمدید کاری که گفتم رو انجام دادید؟ بازم نشد؟ ادرس رو درست وارد می کنید: domain.com/?tp=1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر