rw280s 0 ارسال شده در تیر 91 سلام. این فونت بصورت h2 در سایت تنظیم شده است. من میخوام به h1 تغییر پیدا کنه باید چه کاری انجام بدم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در تیر 91 با سلام تصویر پیوست باز نمی شود ولی به طور کلی باید در فایل های css قالب دنبال قسمت مورد نظر بگردین و ویرایش کنید، یا h2 را در قالب جستجو کنید و تغییر دهید شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 91 سلام شما ادرس سایتتون رو بذارید تا بررسی بشه همونطور که دوستمون گفتن باید سی اس اس ویرایش بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در تیر 91 طبق گفته شما دوست عزیز به نظر من نیازی به تغییر فایل سی اس اس نیست! مگر اینکه تو سی اس اس بیاید خاصیت h1 و h2 رو یکسان بزارید اما اگر میخواید کلا تبدیل بشه به h1 باید برید فایل content رو تو کامپوننتها ویرایش کنید .. یاعلی :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rw280s 0 ارسال شده در تیر 91 طبق گفته شما دوست عزیز به نظر من نیازی به تغییر فایل سی اس اس نیست! مگر اینکه تو سی اس اس بیاید خاصیت h1 و h2 رو یکسان بزارید اما اگر میخواید کلا تبدیل بشه به h1 باید برید فایل content رو تو کامپوننتها ویرایش کنید .. یاعلی :heart: دقیقا همین مورد بود. هر چی توی css گشتم نبود مرسی از توجهتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر