sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 توسط این ماژول می توانید اخرین مطالب و اخبار منتشر شده وبسایت خود را با قابلیت دریافت از مجموعه های دلخواه و با تنظیمات خاص به نمایش بگذارید.در این افزونه امکان غیر فعال کردن هر یک از جزئیات ( نمایش تعداد بازدید، نام نویسنده، تاریخ انتشار و ... ) همچنین امکان تعیین تعداد کاراکترهای عنوان مطلب وجود دمو دانلود از آپلود سنتر جومینا ترجمه وحید بندره موفق باشید یا علی 1 واکنش ها : mehran2020 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesi 0 ارسال شده در مهر 91 عزیزم مشکل داره میگه نامشخص نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 عزیزم مشکل داره میگه نامشخص بزرگوار دقت کنید این افزونه برای جوملا 2.5 هست! و مشکل خودتون رو واضح تر بیان کنید! ارور خاصی میده یا....؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 برای تنظیم نمایش کامل عنوان باید چیکار کنم من نصب کردم اما عنوان مطالب را کامل نشون نمی ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام در تنظیمات ماژول مربوطه قسمتی هست به نام "طول کاراکتر عنوان" که میتونید اون رو افزایش بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesi 0 ارسال شده در دی 91 مهندس جان میشه قسمت آرشیو هم بهش اضافه کرد ؟؟ چطوری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 میشه عکس مقدمه مطلب رو هم با یه سایز استاندارد کنارش فراخونی کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 میشه قسمت آرشیو هم بهش اضافه کرد ؟؟ چطوری؟ میشه عکس مقدمه مطلب رو هم با یه سایز استاندارد کنارش فراخونی کرد؟ سلام ببخشید که کمی دیر جواب دادم این دو مورد رو من توی این افزونه به طور پیش فرض ندیدم... ولی میشه با کد نویسی این کار رو براش انجام بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouyanavid 0 ارسال شده در مرداد 92 وقتی رو مطلب کلیک می کنیم میره تو صفحه اول!! چیکار کنم تا درست شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در مرداد 92 این مشکل بارها در تالار توضیح داده شده.شما برای مجموعه هاتون منو نساختید.یه سرچی تو تالار بکنید یادمه یه جایی آقای صفرعلی کامل توضیح داده بود.شما باید برای مجموعه هایی که به هیچ منویی وصل نیستن منو بسازید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر