poroje 1 ارسال شده در تیر 91 سلام دوستان من یه اسکریپت دارم که رو سرور فعلیم به مشکل برخورده مجبورم یه هاست دیگه امتحانش کنم کسی هاست رایگان خوب سراغ داره من اونجا نسنش کنم؟ ممن.ن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام اسکریپت اتون چیست ؟ هاست فعلیتون هم رایگانه !؟ هاست های رایگان محدودیت های خاص خودشون رو دارند احتمالش کمه به کارتون بیاد (هاست رایگان قبلا در انجمن معرفی شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 با سلام اسکریپت اتون چیست ؟ هاست فعلیتون هم رایگانه !؟ هاست های رایگان محدودیت های خاص خودشون رو دارند احتمالش کمه به کارتون بیاد (هاست رایگان قبلا در انجمن معرفی شده) موفق باشید اسکریپتم فروشگاه سازه با php نه الان پولیه فقط میخوام تست کنم ببیتم رو هاست های دیگه بالا میاد یا نه یعتی مشکل از سرور هست یا ته میشه لینکشو بذارین لطفا پیدا نکردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 عبارت " هاست رایگان " رو در انجمن جستجو کنید دقت داشته باشید که ممکنه به خاطر محدودیت های هاستهای رایگان باز هم با اون اسکریپت به مشکل بخورید ابتدا بهتر هست در این خصوص با ادمین سرورتون صحبت کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر