ruh313 1 ارسال شده در تیر 91 سلام دربارهی افزونهی تجاری جومینا که متصل به درگاهها هست و ... زیاد لینک دادهشده! ولی بنده آخرین نسخهی تجاریش رو دارم و خودم فارسیسازیش کردم. فقط یه اتّصال به درگاههای اینترنیش رو میخواستم (فعلاً زرّین پال هم باشه کارمون راه میفته) تاپیکی با این موضوع ندیدم اگه کمکم کنین ممنون میشم تأکید: فقط امکان اتّصال به درگاه اینترنتی زرین پال، بانک های مختلف و ... رو میخواستم، نه همهی افزونه رو نسخه: :25: نسخهی افزونهی بریزینگ بنده: 1.7.5 تجاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 سلام پلاگین paypal این فرم را ساز پیام خصوصی کنید در سایت جومینا برای بانک هاش را منتشر میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webneshin 0 ارسال شده در مهر 91 سلام آیا این کار انجام شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhasan 5 ارسال شده در مهر 91 سلام پلاگین paypal این فرم را ساز پیام خصوصی کنید در سایت جومینا برای بانک هاش را منتشر میکنم سلام عليكم جناب آقاي امير رضا تهراني در صورت امكان لطفاً آموزش ساخت پرداخت آنلاين و همچنين تغييرات مورد نياز براي كليه پلاگين ها paypal براي اتصال تنظيمات پرداخت لطفاً در اينجا يا در بخشي مجزا منتشر كنيد تا اين مورد كه اكثراً هم باهش مشكل دارند براي هميشه رفع بشه باتشكر از لطف شما:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مهر 92 سلام پلاگین paypal این فرم را ساز پیام خصوصی کنید در سایت جومینا برای بانک هاش را منتشر میکنم باسلام آقاي تهراني ما همچنان منتظريم آيا اين كار به نتيجه رسيد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر