ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 سلام چطور میتونم آدرس لینک ها رو در سایت کوتاه تر کنم مثلا الان اینجوری نمایس میده /1391-03-21-13-54-38.html و..... ولی میخوام یک طور دیگه نمایش بده لینک هارو به طور مثال وراد درباره ما میشه بزنه html.درباره ما/ یا هرجوره دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 91 اگر شما افزونه سئو مثل AceSef نصب کنید لینک ها را خودش فارسی می کنه افزونه اش درون سایت جومینا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 در تنظیمات خود جوملا همچین امکانی نیست؟ این افزونه کجایی سایت هستش متسفانه سایت اصلی جومینا گزینه ای برای سرچ نداره کل سایت رو باید کشت تا یک افزونه رو پیدا کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 91 خیر نیست جستجو هم داره! درون منوی افزونه ها : جستجو کامپوننت مدیریت لینک ها - Acesef نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 سلام نصب کردم مممنون کوگی رایتشو چطور از پایین صفحهات بردارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام قبلا در انجمن نحوه این کار توضیح داده شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 91 آموزش نحوه برداشتن کپی رایت در ACESEF نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 باز نمیشه شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . این خطا ممکن است به خاطر یکی از دلایل زیر باشد: حساب شما به حالت تعلیق در آمده است و یا شما از دسترسی به این قسمت محروم شدهاید. شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. آیا میخواهید به قسمتهایی که تنها مدیران دسترسی به آن را دارند و یا قسمتهایی که به شما اختصاص ندارد وارد شوید؟ لطفاً قوانین را مطالعه نمایید. حساب کاربری شما هنوز فعال نشده است. (ارسال مجدد کد فعالسازی) شما به جای استفاده از لینک یا فرم مناسب به طور مستقیم به این صفحه دسترسی پیدا کردهاید. از یه تایپیک دیگه پیدا کردم ممنون از توجه و کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر