mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی من یه قالب با ارتیستر درست کردم روی یه جوملای 1.5 نصب کردم بدون مشکل اجرا شدش ولی روی یه جوملای 2.5 نصب کردم ارور زیر رو دادش Fatal error: Call to a member function getMessageQueue() on a non-object in /home/unicloob/domains/unicloob.ir/public_html/demo/templates/sar1/functions.php on line 165 نمی دونم کلا قالب های ارتیستر روی جوملا 2.5 نصب میشن یا نه این ارور قابل رفع هست یا نه این قالب قابل نصب روی جوملا 2.5 نمی باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 91 باید نسخه آرتیستر شما 3.1 کمتر نباشه تا قالب 2.5 هم بزنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 نسخه قدیمی ارتیستر رو من می تونم آپدیت کنم یا باید یه نسخه جدید دانلود کنم از اول ؟ اگر میشه آپدیت کرد به چه صورتیه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 91 فکر نمی کنم چون تجاری هست و همچنین نسخه های داخل ایران اکثراً کرک شده هستند باید دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در تیر 91 با تشکر از راهنمایی هاتون اگر براتون مقدوره برام یه لینک دانلود اخرین نسخه شو با کرک و راه انداز اینجا بزارید یا برام پیام خصوصی کنید با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوست عزیز ، جومینـــــا از وارز پشتیبانی نمیکنه ! برای دانلود میتونید به سایت سازنده مراجعه کنید و یا در گوگل جستجو کنید http://www.artisteer.com موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر