yazditabar 2 ارسال شده در تیر 91 سلام لطفا افزونه ای رو که در صفحه اول سایت جومینا هست رو برای استفاده قرار بدین "اشتراک خبرنامه پیام کوتاه"" ممنون میشم هم برای جوملا 2.5 و هم برای جوملا 1.5 این افزونه رو منتشر کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام این برای جوملا 1.5 هستش http://www.joomina.ir/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9/payamaknewslettrt.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در تیر 91 یه سوال دیگه: میشه فایل ترجمه یکی از خبرنامه ها رو تغییر داد، تا از طریق اوون بشه شماره موبایل رو به جای ایمیل دریافت کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام منظورتون از یکی از خبرنامه ها چیه ؟ افزونه ای که لینکش رو در پست شماره 2 قرار دادم خودش شماره موبایل دریافت میکنه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در تیر 91 منظورم اینه که میشه، یکی از خبرنامه ها رو که ایمیل بیینده رو میگیره، طوری تغییر داد که شماره موبایل دریافت کنه و به صورت صحیح یک ایمیل حساسیت نشون نده! (@) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام برای این مورد احتمالا کدنویسی لازمه . میتونید با دوستان افزونه نویسمون صحبت کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در تیر 91 یه سوال دیگه من یه خط 3000 دارم امکانش هست که خطم رو به این افزونه متصل کنم تا با خط خودم ارسال داشته باشم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در تیر 91 یه مورد دیگه: هاستینگ میگه پلاگین Source Guardian رو نصب نمیکنه، چون سرور رو خیلی busy میکنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر