saeed_ssne 0 ارسال شده در تیر 91 سلام من این کامپوننت را نصب کردم روی لوکال درست کار میکنه ولی روی هایت بعد از کلیک کردن رود عکسها عکس به صورت بزرگ نمایش داده نمی شود . مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید 1. سطوح دسترسی و مسیرهای tmp و logs رو بررسی کنید صحیح باشند 2. ممکنه با افزونه دیگری تداخل داشته باشه که باید افزونه ها رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_ssne 0 ارسال شده در تیر 91 دسترسی درست هستش... از کجا می تونم بفهمم که با چی تداخل داره؟؟ آقا راستش من نیاز به یک گالری دارم که با جوملا 2.5 کار کنه.... rsmedia که مشکل داره .... اگه یک گالری خوب که داری که کار کنه لطفا معرفی کنید خیلی گیرم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 باید یک به یک غیر فعال... و مشکل رو بررسی کنید (از پلاگین ها شروع کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_ssne 0 ارسال شده در تیر 91 گالری خوب سراغ نداری؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام لطفا ابتدا جستجو و اگر نتیجه نگرفتید سوال یا درخواست جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه ... (اگر جستجو کنید به نتیجه می رسید چون قبلا بحث شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر